15 yıldır AKP üyesi olan vatandaş üyeliğini neden sildirdiğini açıkladı

373 izlenme 21 Şubat 2021
Reklamlar
AKP'den üyeliğini sildirdiğini ifade eden vatandaş ekonomik krizin yaşattıklarını anlattı. AKP'den üyeliğini sildiren vatandaş, " Ben 15 senedir AKP üyesiydim. Gittim üyeliğimi sildirdim. Niye sildiriyorsun dediler? Önceden gariban partisiydi, şimdi değil artık" dedi.

Yol TV'ye konuşan AKP eski üyesi vatandaş yaşanan zorlukları anlattı. Vatandaş ekonomik krizi vurguladığı konuşmasında AKP'nin politikalarına tepki gösterdi. 

"Mutsuzum. İktidardan dolayı. Hayat şartlarında dolayı. TÜİK'in açıklamasında yüzde 48 dediniz. Hayır yüzde 99. Para yok millet aç. Marketlere giremiyor" diyen AKP'den üyeliğini sildiren vatandaşın açıklaması şöyle:

"Eğer bu hükümet maskeyi dağıtamıyorsa, bir yağı en garibanın yiyeceği şeyi mücadele edemiyorsa yapacağı bir şey yok.
 
Ona göre her şey güllük gülistanlık. Tabii bütün kanallar ellerinde. Yol TV'ye yer yok. Konuşan kanallara yer yok. Vatandaş susacak. Önemli değil beni içeri atsınlar. Yatayım içeride yatmaya razıyım. Bu ülke kimleri yemedi. Deniz Gezmişleri, Hüseyin İnanları, Yusuf Aslanları. Ben de yatayım. 

Biz de içeride yattıktan sonra belki kıymetimiz bilinir belki bir yerlere getirirler. Ankara'da birazcık umutluyum. Başımızda Mansur Başkan var. Bir şeyler yapıyor. Yapmaya çalışıyor. Çalıştırmıyorlar. 

Yüzde 1 mutlu olan AKP yandaşı. Ben 15 senedir AKP üyesiydim. Gittim üyeliğimi sildirdim. Niye sildiriyorsun dediler? Önceden gariban partisiydi, şimdi değil artık. Yumurta bir koli olmuş 30 milyon. Baştaki milletvekilleri stokluyor stokluyor biriktiriyorlar bunu. Gariban şimdi yumurtayı yiyemiyor. Bir baba 4-5 çocuğa bakardı. Bakamıyor şimdi.

Yeni evleniyor. İkinci çocuğunu yapmıyor. Bakamıyor. Çocuk parası 20 milyon - 50 milyon kravatın iğnesinin parası değil."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Rezilliği Bundan Daha İyi Anlatamazsınız Dünyaya' Behzat Uygur'dan Hakan Ural'a 'Z kuşağı' tepkisi: Sıkıntı Z kuşağı değil sabah kuşağı Kızılay'da Yardım Paraları Lüks Araçlara Gitmiş Yılmaz Özdil son depremi önceden bilen adamı yeniden paylaştı