Ana Sayfa
02 Ocak 2020 ( 264 izlenme )
Reklamlar

2020'de Türkiye Şahlanacakmış!...

Gündeme ilişkin açıklamalarda Cumhurbaşkanı Yardımcısı bulunan Fuat Oktay, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin verdiği dinamizmle, ekonomik saldırıların tamamen üstesinden gelinmiştir" dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. Oktay, yurttaşların ekonomik krizle geçirdiği 2019'da dengelenmenin ve disiplinin sağlandığını, 2020'de de yeni bir şahlanış dönemine geçtiğini öne sürdü.

Oktay, 2019 yılında her alanda yaşanan ekonomik krize rağmen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin verdiği dinamizmle, ekonomik saldırıların tamamen üstesinden gelinmiştir" ifadelerini kullandı.

Oktay'ın açıklamalarından diğer başlıklar şu şekilde:

"Libya'yla olan anlaşma ile bizi karaya hapsetme oyununu bozduk."
(Barış Pınarı Harekatı) Kendisine karşı çok farklı bir planı yırtarak çıkan bir Türkiye var orada.

"Libya'da, Kıbrıs'ta ne işiniz var" diye soranlara sesleniyorum. Bize karşı oynanan oyunları yıkmak, bu oyunları bozmak üzere oradayız.
Türkiye'siz herhangi bir planın bölgede başarılı olma şansı asla ve asla yoktur. Kim olursa olsun.

F35 ile S400'ün ne alakası var. F35 İsrail'de uçtuğunda bölgeden teknolojisi çalınmıyor da Türkiye'de uçtuğunda mı teknolojisi çalınıyor?
Türkiye savaş uçağı yapacak; hem insanlısını hem insansızını hem de F35 veya ötesindeki bir özellikte bunu yapıyor olacağız.
Bugün klasik teknolojiyle çıksaydık bir anlamı yoktu ama farklı teknolojiyle, doğru zamanlamayla pazara giriyoruz."

yuzdeyuzhaber

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dünyaca Ünlü Platform Erdoğan'ın Oyunu Açıkladı Personel alımı duyurusu, İBB önünde uzun kuyruklar oluşturdu Yılmaz Özdil müjdeyi verdi. AKP'lilerde büyük telaş başladı BDDK suç duyurusunda bulundu ama. Ekonomist Selçuk Geçer dolar ve altın tahminini açıkladı