Ana Sayfa
25 Ekim 2019 ( 4889 izlenme )
Reklamlar

30 yaşındaki kadının kimliği sahte çıktı parmak izine bakan polisler kim olduğunu görünce çok şaşırdı

FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Zeynep Gülen Beykoz’da gözaltına alındı.

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve gece kartalları olarak bilinen bekçiler Yenimahalle’de şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Sürücü ile araçta bulunan bir kadına GBT sorgusu yapıldı.

Kadının, ekiplere gösterdiği kimliğin sahte olduğu anlaşıldı. Kadın gerçek kimliği sorulmasına rağmen yine başka bir isim verdi. Bunun üzerine ekipler kadını, kimliğinin tespiti için Beykoz ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. 

Burada yapılan parmak izi çalışmasında kadının FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in 30 yaşındaki yeğeni Zeynep Gülen olduğu anlaşıldı. Hakkında sahte kimlik bulundurmaktan işlem yapan ekipler Zeynep Gülen'i Beykoz Adliyesi’ne sevk etti. Zeynep Gülen buradaki işilemlerin tamamlanmasının ardından İstanbul Adliyesi’nde yürütülen soruşturma kapsamında Organize Şube ekiplerine teslim edildi.

Odatv.com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye son 24 saatte vaka artış hızında dünyada 4. sıraya yükseldi DHL Group, MNG Kargo'yu satın aldı Ekrem İmamoğlu: Boğaz yönetmeliği boğazlarında kalır, yutkunamazlar Öğrencilere yapılan haksızlığı Erdoğan’a şikayet etti başına gelmeyen kalmadı