Ana Sayfa
04 Mart 2021 ( 6684 izlenme )
Reklamlar

5 Bakan Gidiyor, Sağlığın Başına O Geliyor!

Gazeteci Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beş bakanı değiştirmeyi düşündüğünü ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da görevden alınacak bakanlar arasında olduğunu iddia etti.

Gazeteci Barış Yarkadaş, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beş bakanı değiştirmeyi düşündüğünü ve Sağlık Bakanı Koca'nın yerine kimin geçeceğini açıkladı.

KRT TV'de ekrana gelen 'Şimdiki Zaman' adlı programa Gazeteci Barış Yarkadaş, konuk oldu.

Yarkadaş, program sırasında kabine değişikliğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"KOCA GÖREVDEN ALINACAK"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın, genel kongre öncesinde ya da sonrasında kabine revizyonu yapacağını söyleyen Barış Yarkadaş, "Tayip Erdoğan, kongrede beş bakanı değiştirmeyi düşünüyor. Sağlık Bakanı'nın yerine eski AKP'li vekil Cevdet Erdöl'ün getirileceği, AKP kulislerinde konuşuluyor" dedi.

CEVDET ERDÖL KİMDİR?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü olan Prof. Cevdet Erdöl, 22 ve 23. Dönemde Trabzon Milletvekili seçildi. 22 ve 23. Dönemde TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı görevinde bulundu. 24. Dönemde aynı Komisyonun Başkanlığına yeniden seçildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin: Atatürk'ü örnek alıyoruz Balıkesirli Turhan Çömez'in paylaşımı İsmail Kahraman'ı evinden çıkartmayacak AKP'li vekilin oğlunun memura rüşvet verirken çekilen görüntüleri ortaya çıktı! İBB çalışanı koronadan vefat etti, raporda “bulaşıcı hastalık” yazdı