Ana Sayfa
03 Nisan 2020 ( 262 izlenme )
Reklamlar

65 Türk yolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle Yunanistan'ın Pire Limanı'nda karantina altına alınan El. Venizelos isimli kruvaziyer gemiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Yunanistan'dan gelen son bilgilere toplam 383 yolcusu bulunan gemideki 65 Türk yolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktı.

Yolcu ve mürettebatında yeni tip koronavirüs (Kovid19) tespit edilen El. Venizelos isimli kruvaziyerin, Yunanistan'ın Pire Limanı'ndaki karantinası devam ediyor.

Yunan basınındaki haberlerde, İspanya ve Türkiye'deki bazı limanlara uğradıktan sonra Pire Limanı'na geldiği belirtilen gemide en az 120 kişide Kovid19 tespit edildiği belirtildi. 34'ü mürettebattan, toplam 383 kişi bulunan gemideki yolcular arasında Türk vatandaşları da var. Yunan ANEK şirketine ait geminin Türk firmalar tarafından kiralandığı ve Türkiye İspanya arasında sefer yaptığı ifade edildi.

65 TÜRK YOLCUNUN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Elde edilen son bilgilere göre, gemide bulunan 160 Türk vatandaşından 65'inde koronavirüs tespit edildi. Korona tespit edilen mürettebat 14 gün boyunca gemide kalacak ve tedavi görecek. Korona tespit edilmeyen Türk vatandaşları ise Atina'daki otellerde 14 gün gözetim altında tutulacak, daha sonra Turkiye'ye gönderilecek.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Müftü camilerde toplanan yardım parasını lüks makam aracına yatırdı Sedat Peker Süleyman Soylu'ya son mesajını İnci Sözlük'ün paylaşımıyla verdi. Sokak röportajında tek başına etrafını saran AKP'lileri tuş etti. Herkes "Yüreğine sağlık abla" diyerek bu videoyu paylaşıyor Erdoğan’ın ameliyat olduğu iddia edildi. Gazeteci Nuray Babacan'dan flaş kulis