Ana Sayfa
16 Nisan 2020 ( 572 izlenme )
Reklamlar

Abdülhamid'in torununun dolarla imtihanı

Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu’nun sosyal medyadan yayımladığı dolar mesajı alay konusu oldu.

Orhan Osmanoğlu, Twitter’da “Doların 7 TL’ye yaklaşması bir zafer değil patlamaya hazır bir balon demektir. Düşen uçak ta uçuyor gözükür” diye yazdı.

İşte o mesaj:


Sosyal medya kullanıcıları Osmanoğlu’na iki yıl önceki dolar mesajını hatırlattı. Osmanoğlu 2018’deki mesajında “Varsa dolarınız satın. 1.5 TL’ye inme durumu var” diye yazmıştı.

İşte o mesaj:


Sosyal medya kullanıcıları Osmanoğlu’na “Öngörünüze hep hayranlık duydum şehzadem maşallah” diye karşılık verdi. Osmanoğlu ise “Sıkı bir takipçisiniz maşallah” diye yanıt verdi.

İşte o mesajlar:


Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise “Hocam bakın ne zamandır sizi takip ediyorum. Ama böyle yaptıkça uygun görülmüyorsunuz lütfen halk da salak değil en son dolar düşecek demiştiniz dolar 7 oldu. Lütfen ekonomi hakkındaki görüşünüz sizde saklı kalsın” derken Orhan Osmanoğlu “Teşekkür ederiz alakanıza” yanıtını verdi.

İşte o mesajlar:


Yazar Haluk Hepkon ise Cumhuriyet vurgusu yaparak “Sadece bu genetik çöplükten bizleri kurtardığı için bile Cumhuriyet'e ne kadar teşekkür etsek az” diye yazdı.

İşte o mesaj:




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeliz’in rektörlük rüyası Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında posta: Sen kimsin ya? İşsizlikte düşündüren rakamlar: Batı, bu tabloyu mu kıskanıyor? Hakan Şükür: Beni Dolandırdılar...