Adil Gür'den canlı yayında skandal ifadeler: Ruslardan başka türlü dost olur sadece

1522 izlenme 01 Mart 2020
Reklamlar
A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü Adil Gür, "Ruslardan dost olmaz, Ruslardan başka türlü dost olur" dedi.

A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü gür, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayınında, halkın İdlib saldırısına bakışı tartışılırken, yaptığı bir anketin sonuçlarını paylaştı. 

Yurttaşların 'kendi göbeğimizi kendimiz keselim' mesajını verdiğini söyleyen Gür, "Bizi önce Amerika aldattı, şimdi Rusya aldatıyor" dedi.

Gür sözlerine şöyle devam etti:

"Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Türk’ün dostu Kürt, Kürt’ün dostu Türk’tür. İkisi de ayağını denk alsın. Ayıdan post Rus’tan dost olmaz. Stüdyodaki ve ekran başındaki tüm kadınlardan özür dileyerek söylüyorum, Ruslardan başka türlü dost olur sadece. Yoska siyasi anlamda dost olmalarını görmek mümkün değil. O yüzden Türkiye kendi göbeğini kendi kesmeli." ifadelerini kullandı.

Gür'ün sözleri sosyal medyada kısa süre içinde en çok konuşulan konular arasına girerken, birçok kullanıcı tepki gösterdi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aytaç Yalman koronavirüsten mi hayatını kaybetti? Sevda Noyan'ın komşusu: "Bana Maklube yapmayı öğretti ama..." Ali Babacan tarikat ve cemaat yurtlarının kapatılmasına böyle karşı çıktı Fatih Altaylı: Bu kadar pespaye, bu kadar kıro, görgüsüz, sonradan görme, ayak takımı ile muhatap olmadım