Ana Sayfa
24 Eylül 2021 ( 995 izlenme )
Reklamlar

Adıyaman'da tüyleri diken diken eden olay

Adıyaman'da Hüsnü Mustafa Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencileri okulun yakınındaki mezarlıkta yarısı toprağa gömülmüş bebek buldu. Durumu polise bildiren öğrenciler bebeği ölmekten son anda kurtardı.

Adıyaman'da toprağa yarı gömülü bulunan ve hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bahçecik mahallesindeki Hüsnü Mustafa Özyeğin Anadolu Lisesinde eğitim gören bir grup öğrenci, okulun yanındaki eski mezarlıkta bebek ağlaması duydu.

adiyamanbebek1.jpg

HENÜZ GÖZLERİNİ YENİ AÇMIŞ

Sese doğru yönelen öğrenciler, toprağa yarı gömülü buldukları bebeği çıkararak, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Birkaç günlük olduğu tahmin edilen bebek, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.

adiyamanbebek2.jpg

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Mezarlık bekçisi Mustafa Doğan, olayın yaşandığı sırada namazda olduğunu belirterek, bebeği öğrencilerin bulduğunu anlattı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu gece mazot ve motorine bir zam daha geliyor Kendisine inanmayan yaşlı adama cüzdanını gösterdi... Genç adamın isyanı yürekleri sızlattı Tanju Özcan ‘Arap sevici’ demişti, Nagehan Alçı canlı yayında açıkladı ‘Evet Arap seviciyim’ Erdoğan'a böyle yanıt verdi... Almanya'da alay konusu olduk