Akit TV'de görülmemiş olay! Cem Toker'i yayından kovdular!

1995 izlenme 17 Nisan 2020
Reklamlar
Akit TV'de yayınlanan "Ben Tek Siz Hepiniz" programına Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker ile Prof. Dr. Recep Seymen'in tartışması damga vurdu.

Akit TV'de televizyonlarda ender görülen bir tartışma yaşandı.

Fatih Dağıstanlı'nın sunup yönettiği programın stüdyo konukları Prof. Dr. Recep Seymen, gazeteci Kenan Alpay, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi ve Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu oldu.

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker ise canlı yayına telefonla bağlandı.

"VİRÜS 'AMERİKA'NIN OYUNU' DEDİ"
 
Korona virüs salgınının tartışıldığı programda, Prof. Dr. Recep Seymen "Bu virüste Amerika'nın eli var" dedi. Cem Toker bunun üzerine "Var tabi, var. Böyle tartışma olmaz ya. Nasıl kanıtlıyorsun bunu? Bilim adamı mısın? Ben bu tartışmayı devam ettirmek istemiyorum. Kendiniz çalın, kendiniz oynayın" ifadeleriyle tepki gösterdi.

'BÖYLE KALİTESİZ BİR PROGRAM GÖRMEDİM' DEYİNCE 'KAPAT O ZAMAN' YANITI ALDI

Daha sonra "Amerika'da zencilere zulüm ediyorlar, kızılderili bırakmadılar" şeklinde konuşan Seymen'e yanıt veren Toker, "Ya böyle kalitesizlik ben hiçbir programda görmedim" dedi.

Prof. Dr. Seymen bunun üzerine "O zaman bağlanma kapat, see you. I am sorry about that" ifadeleriyle ilginç ve tepki toplayan bir cevap verdi.verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cem Yılmaz'dan hayat pahalılığı çıkışı Akaryakıta bir zam daha! Yılmaz Özdil hem Kılıçdaroğlu’na hem de gazetesi Sözcü’ye çattı TRT'de tepki çeken belgesel! Yoksulluk böyle normalleştiriliyor