Ana Sayfa
24 Ekim 2019 ( 1207 izlenme )
Reklamlar

AKP'de bir yeni parti istifası daha!

AKP'de yeni parti istifalarına bir yenisi daha eklendi. 24. Dönem AKP Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk partisinden istifa ettiğini açıkladı. Öztürk, Ahmet Davutoğlu ile hareket edeceğini de söyledi.
İktidar partisinde yerel seçimler sonrasında yaşanan ayrışma sürüyor. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski bakan Ali Babacan'ın parti kurmak için istifa etmesinin ardından, AKP'de yaşanan yeni parti istifalarına bir yenisi daha eklendi.

24. Dönem AKP Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Öztürk, yapmış olduğu açıklamada, "Yurt içi ve dışında Milletvekili olarak şerefimle çeşitli görevlerde partime ve ülkeme hizmet ettiğim Ak Parti üyeliğinden üzülerek ayrılmış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Enpolitik'in aktardığına göre Öztürk, gazetecilerin sorusu üzerine açıklamalarda bulundu. Öztürk, Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket edeceğini bildirirken, "Çok sayıda eski Bakan, İl Başkanı ve Milletvekili de oluşum içerisinde yer almakta. Çok kısa bir sürede partinin kurulacağını öngörüyorum" dedi. Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu'ndan MHP'lileri çıldırtacak açıklama: "Bütün musibetlerde Devlet Bahçeli var" Erdoğan’dan "siyasi ayak" açıklaması... "Ya CHP ya İP ya HDP..." AKP il başkanından şehitlik ziyaretinde Soylu'yu kızdıracak hareket Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hükümete Libya tezkeresi çağrısı