Ana Sayfa
17 Temmuz 2020 ( 2471 izlenme )
Reklamlar

AKP'de istifa krizi! 15 isim Gelecek Partisi'ne geçti

Mardin Kızıltepe'de AKP Kadın Kolları Başkanı Emine Göktaş ve beraberindeki 15 üye, istifa ederek Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi'ne geçti.

AKP'de yaprak dökümü devam ediyor.

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanvekili ve Meclis Üyesi AKP’li Murat Adısanoğlu'nun ardından bir istifa haberi de Mardin Kızıltepe'den geldi.

15 İSİM İSTİFA ETTİ, GELECEK PARTİSİ'NE KATILDI

Mardin’in Kızıltepe ilçe Kadın Kolları Başkanı Emine Göktaş ve beraberindeki 14 AKP’li üye istifa ederek Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi'ne katıldı.

“İSTİFALAR DEVAM EDECEK”

Sözcü'den Evren Demirtaş'a konuşan Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Emin İlhan, AKP’deki istifaların ileri günlerde daha da artacağını belirterek şöyle konuştu:

"EKONOMİK KRİZ VATANDAŞI ALTERNATİFLERE YÖNLENDİRİYOR"

"Ekonomik krizden dolayı vatandaşların birçoğu yeni söylemleri olan siyasi partilere ilgi gösteriyor. AK Parti yönetiminde olan birçok kişi şu anda istifa etme aşamasında. Gördüğümüz kadarıyla gerek ilimizde, gerekse bölgede AK Parti'den istifaların daha da fazla olacak."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu’ndan su zammı açıklaması Art arda depremler! Akdeniz beşik gibi sallanıyor Rusya'dan Kanal İstanbul yorumu Saray’da müzikli ziyafetle ağırlandı... Döndüğünde Türkiye'ye böyle küfretti