Ana Sayfa
14 Mayıs 2020 ( 1453 izlenme )
Reklamlar

AKP'li başkan'dan takdir toplayan hareket

Salgın sürecinde belediye olarak vatandaşlara olan desteğini sürdüren belediye bu süreçte çocuklara da Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı sürecini anlattığı NUTUK kitabını hediye etti.

Edirne’nin Keşan ilçesini, CHP’nin önünde yüzde 0.06’lık oy farkıyla kazanan AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’ndan alkış toplayan bir hamle geldi.

Belediye Başkanı Helvacıoğlu’nun sokak sokak gezerek dağıttığı NUTUK kitabına dair paylaşımında da “Bugün dışarıya çıkmaları serbest olan çocuklarımıza mahalle muhtarlıklarımızda maske dağıtıyor ve nutuk hediye ediyoruz, nutuk ve maskeniz bizden sosyal mesafeye uymak sizden. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün sokağa çıkmalarına izin verilen 014 yaş grubundaki sevgili çocuklarımıza maske dağıttık, Nutuk hediye ettik. Sevgili çocuklarımıza, sağlıklı, huzurlu, sokaklarda sosyal mesafeye dikkat ederek mutlu bir gün dileriz” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamdan Asker ve Polislere Ağır Sözler! İstanbul'da ekmeğe dev zam geliyor. Tarih belli oldu fiyatı şok edecek 400 bin liralık bağış parasıyla tatil yapan müdüre akıl almaz ceza Herkes Erdoğan'dan beklerken Ali Babacan yaptı