Ana Sayfa
01 Nisan 2020 ( 2957 izlenme )
Reklamlar

AKP’li başkandan bağış soran vatandaşa: Sen de 5 aylık alkol paranı bağışla!

Rize'nin Hemşin ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası' için sosyal medya hesabından destek çağrısında bulundu. Bir vatandaşın "Hade başkan kaç maaş" diye yazması üzerine Başkan Bekar, "Sen de 5 aylık alkol paralarını bağışla hem de sevap eder günahta işlememiş olursun" diye cevap verdi. AKP'li başkanın cevabı tepkiyle karşılandı.

Rize’nin Hemşin ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan AKP’li Halim Kazım Bekar, önceki gün kendisine ait sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’ ile ilgili görsel paylaşarak, destek istedi.

Yusuf Yeğen isimli bir vatandaş kampanya için ne kadar bağış yaptığını açıklamayan Başkan Bekar’ın görseline “Hade başkan kaç maaş” diye yorum yaptı.

“5 AYLIK ALKOL PARANI VER”

Başkan Bekar, ne kadar bağış yaptığını soran vatandaşa “Biz üzerimize düşeni yaparız. Siz kendinizi sorgulayın. Sen de 5 aylık alkol paranı bağışla. Hem de sevap eder, günah da işlememiş olursun” diye cevap verdi. Yeğen’de “Başkan bizim para alın teri. Kul hakkı yok, sevaptır” karşılığını verdi. AKP’li başkanın vatandaşa verdiği yanıt tepkiyle karşılandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Hizaya geldi, millete efelik yapmayacaksın Konya mitingi öncesi AKP il başkanından İmamoğlu'na tehdit AKP'li eski başkan hayatını kaybetti. İstifa etmem için ailemi tehdit ettiler demişti Dolar kaç lirayı görecek? Hiçbir ekonomist bu rakamı açıklamamıştı