Ana Sayfa
17 Kasım 2021 ( 1115 izlenme )
Reklamlar

AKP’li belediye başkanının şoföründen flaş itiraf

AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan'ın eski makam şoförü Hacı Bayram Arslan tazminatsız işten atılmasının ardından skandal itiraflarda bulundu. Arslan aynı zamanda akrabası olan Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’ın CHP’de İlçe Başkanı olan akrabası Mehmet Arslan için vur emri verdiğini ileri sürdü. 

Yeniçağ'dan Ümit Kaaradağ'ın haberine göre, AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, eski makam şoförü yeğeni Hacı Bayram Arslan’ı tazminatsız işten kovdu.

Bunun üzerine Hacı Bayram Arslan, amcası AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

İddiaya göre Hacı Bayram Arslan, amcası Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’ın CHP’de İlçe Başkanı olan akrabası Mehmet Arslan için vur emri verdiğini ileri sürdü.

Hacı Bayram Arslan, hem belediye başkanının vur emri talimatını hem de belediyedeki yolsuzlukların tüm detaylarını sosyal medya hesabından paylaşacağını açıkladı ancak hesabını kapattı, sessizliğe büründü.


(Fotoğraftaki AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan) 

AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’ın şoförlüğü yapan yeğeni Hacı Bayram Arslan’a vurdurmak istediği CHP Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan konuştu.


(Fotoğraftaki CHP Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan)

İşte Mehmet Arslan’ın o açıklamaları:

“ATATÜRK RESİMLERİNİ VE TÜRK BAYRAKLARINI YERDE GÖRMEYEYİM DİYE VURDURMAK İSTEMİŞ”

Normalde bunlar muhattabım değil. AKP’li belediye başkanı amcamın oğlu, aramızda siyasetten dolayı bir gerginlik oluştu. Seçimden beri de konuşmayız. İlçede Gömürgen mahallemizde daha önceki belediyemizin açmış olduğu bir kütüphane vardı. Bu kütüphanenin AKP’li belediye başkanı tarafından boşaltıldığını ve başka bir amaçla kullanılacağını duyduk. Atatürk resimlerini ve Türk bayrağını yerlerde olduğunu duydum ve burayı gidip müdahale edeyim istedim. Yanıma da partili bir arkadaşımı aldım gittim ama geç kalmışım. Geleceğimi duymuşlar benden önce orayı toparlamışlar. Belediye başkanı şoförünü arıyor, oraların fotoğrafını çekecek orada vur onu diyor. Benim bu konuda hiç bilgim yoktu. Şoför 2 gün önce sosyal medyada paylaşım yapıyor. Şoför de burada akrabam.

ŞOFÖR BENİ ARADI: SANA ÇOK YANLIŞ YAPTIK


Şaşırdım, beni aradı çocuk. Amca kusura bakma sana çok yanlışlar yaptık dedi. Niye hayırdır beni arıyorsun dedim. Bir ara benim sosyal medya hesabımdan senin hakkında çok kötü mesajlar yayınlaşmıştı, onları benim telefonumdan bizzat belediye başkanı yazdı dedi. Biliyorum oğlum, zamanında sana terbiyesizlik yapma bunları sen yazamazsın bunları belediye başkanı yazıyor, yaşın genç alet olma demiştim. O da hatırladım amca, sana karşı çok mahcubum dedi.
SES KAYDINI 20:30’DA CANLI YAYINDA İFŞA EDECEKTİ

Sonra olay bununla bitmiyor amca dedi. Sen Gömürgen Mahallesi’ne gittin, Atatürk resimlerini ve Türk bayraklarını kaldırmak için. O gün belediye başkanı beni aradı seni vurmam için talimat verdi. Allah Allah, ciddi misin dedim. Ciddiyim dedi. Akşam 20:30’da bütün bunları canlı yayında sosyal medyadan anlatacağım artı ne yolsuzluklar var biliyor musun dedi.

İŞTEN ÇIKARILINCA İTİRAFLAR BAŞLADI

İşten çıkarıldıktan sonra oluyor bu olaylar. İşten çıkarılmasaydı söyler miydi? Tazminatsız işten atılınca konuşmaya başladı. İşten neden çıkarıldı onu bilmiyorum.

SES KAYDINI BANA VER DEDİM

Talimat için ses kaydı var diyor. Bana ver dedim hatta. Hayır amca savcılığa vereceğim dedi. Peki yeğenim dedim.

AKP’DEN ÇOCUĞU ARAYIP TEHDİT ETMİŞTLER

Çocuk ciddi ki bu paylaşımları yapabiliyor. Akşam merakla bekledik, bir baktık 20:30’da Facebook hesabı kapalı, telefonu kapalı, her şeyi kapalı. Araştırdık, sorduk neden yayın yapmadı diye… Acaba para mı verdiler, baskı mı yaptılar diye… Meğer AKP kanadından çocuğa dava açılacakmış. Belediye başkanının özel hayatını ifşa etmek gibi çocuğa gözdağı vermişler yayından yapacağı saatten 15 dakika önce.

ŞOFÖR DAVA AÇ ŞAHİT OLACAĞIM DEDİ

Şoför çocuk beni aradı, başka bir numaradan. Sen dava açarsan şahit olacağım amca dedi. Ben yasal haklarımı kullanacağım, belediye başkanına dava açacağım.



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vahdettin'in kaçışını Peygamberin hicretine benzetti AKP’li belediye Atatürk yerine Erdoğan’ı koyunca… AKP'li 3 belediye başkanı hapis cezasına çarptırıldı Ünlü sunucu Mustafa Yenigün'den Bakan Varank’a çok sert sözler: Babanızın malını bu kadar rahat kullanabildiniz mi