AKP'li eski vekilden Emin Şirin'den canlı yayında bomba kulis. AKP'nin iki ağır topu istifa edip hangi partiye katılacak?

2026 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
AKP eski Milletvekili Emin Şirin, canlı yayında AKP'den iki önemli ismin ayrılacağını iddia etti.

AKP 22. Dönem Milletvekili Emin Şirin, TELE1'de Gün Ortası programına katıldı. Şirin, AKP'yi telaşlandıracak flaş bir iddiada bulundu. 

Ankara'da konuşulan konular arasında olduğunu söyleyen Şirin, AKP'de iki önemli ismin ayrılıp DEVA Partisi'ne geçeceğini söyledi.

"BUNLAR DEMOKRATİK HUKUK DEVLETİ İÇİN İYİ ŞEYLER DEĞİL"

Emin Şirin, erken seçim için AKP'den ciddi sayıda ayrılmaların olması gerektiğini vurgularken, yayında şu ifadeleri kullandı:

"Erken seçim olur mu' dendiğinde bunun iki tane çaresi var matematik olarak: Ya MHP evet diyecek ya da AK Parti'den ciddi sayıda bir milletvekilinin ayrılması gerekecek. Bu konular çok ciddi konular, Ankara'da konuşuluyor. Lütfi Elvan konuşulmuştu. Lütfü Elvan dışında AK Parti'de ağır top diyebileceğimiz iki kişinin ayrılıp muhalefet partilerine geçeceği, DEVA Partisi'ne geçeceği konuşuluyor. Bu işler fokurdamaya başlamış. Önümüzdeki süreçte piyasalar dengelenmezse ayrılıklar ancak tehditle insanları tutabiliyorsunuz. Bu bakımdan da Ankara'nın üstüne otoriter bir perde çökmüş. Bunlar demokratik, hukuk devleti için iyi şeyler değil."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ABD’ye 500 bin cerrahi maske gönderiliyor Ünlü gazeteci Sedat Aral İngiltere’den paylaştı AKP'li büyükşehir belediye başkanından 10 Kasım'da büyük skandal Ekonomist Atilla Yeşilada açıkladı. Akaryakıta tarihin en büyük zammı gelecek