Ana Sayfa
11 Eylül 2019 ( 380 izlenme )
Reklamlar

AKP'li eski vekil: Dinin siyasallaşmasından rahatsız olmuyoruz

AKP eski Bursa Milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan, "Maalesef makammevki tedarikinde dinin araçsallaştırılmasından rahatsız olmuyoruz. Dindarlar olarak çok kötü bir sınav veriyoruz" dedi.

AKP eski Bursa Milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan, bugünkü köşesinde dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Dindarlar olarak kötü bir sınav verdiklerini itiraf eden Mehmet Ocaktan, "Dini değerleri kendilerine kalkan yaparak her türlü melaneti işleyen din tüccarlarına ve yobazlıklara karşı bir kez olsun sesimizi yükseltmiyoruz ama dindarlık adına caka satmayı da kimseye bırakmıyoruz" ifadelerini kullandı. Ocaktan'ın "Sakallı ve sakalsız yobazlık" 

'KUR'AN KURSUNDAKİ REZALETE KİMSE ÇIKIP BİR KELİME ETMEDİ'

"Mesela geçtiğimiz günlerde Ümraniye’de ruhsatsız bir derneğin bünyesinde faaliyet gösteren yatılı Kur’an kursunda yaşanan taciz olayı, kelimenin tam anlamıyla utanç verici bir tablodur. Ama esas vahim olan, dini değerlere önem verdiğine inandığımız, ahlaki ilkeleri önemsediklerini sandığımız anlı şanlı vakıfların, dindar sivil toplum kuruluşlarının bu konuda söyleyecek bir tek sözlerinin bile olmamasıdır. Olayın üzerinden günler geçmesine rağmen, bu vakıf ve derneklerden vicdanlı bir Allah’ın kulu çıkıp bir kelime olsun bir şey söylememesi, ne yazık ki daha da yürek yaralayıcı bir durumdur." 

'MAALESEF DİNİN ARAÇSILLAŞTIRILMASINDAN RAHATSIZ OLMUYORUZ'

"Maalesef dindarlar olarak çok kötü bir sınav veriyoruz. Gerek siyasal alanda, gerekse makammevki tedarikinde dinin araçsallaştırılmasından rahatsız olmuyoruz, dini değerleri kendilerine kalkan yaparak her türlü melaneti işleyen din tüccarlarına ve yobazlıklara karşı bir kez olsun sesimizi yükseltmiyoruz ama dindarlık adına caka satmayı da kimseye bırakmıyoruz."

Kaynak: Yurtgazetesi


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akit yazarı, vatandaşların marketlere akın etmesinden İmamoğlu’nu sorumlu tuttu Aracında bunu bulunduran fena yandı. 12 bin lira para cezası verildi Muharrem İnce'nin 24 yıldır peşinde olduğu görüntüler ortaya çıktı! Ali Kırca'dan isteyip de alamadığı program kaydı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması. Tarih verdi