AKP'li Metin Külünk İBB'yi eleştirdiğini sandı ama...

1661 izlenme 14 Mayıs 2020
Reklamlar
AKP'li eski vekil Metin Külünk, Marmaray'da biriken ve korona virüs tedbirlerine rağmen yan yana durmak zorunda kalan kalabalığın videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak "Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır" yazdı. İBB Beyaz Masa'dan Külünk'e cevap gecikmedi. 

AKP'li eski vekil Metin Külünk twitter hesabından Marmaray istasyonunun görüntüsünü paylaştı. Marmaray'ı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD'nin işlettiğini unutan Külünk, İBB'yi hedef göstererek "Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır!" dedi.Uzun yıllar AKP milletvekilliği yapmış Metin Külünk doğrudan İBB'yi hedef gösterdi.Marmaray'ı TCDD'nin işlettiğinden bihaber olan Külünk Twitter hesabından video paylaşarak "Burası İstanbul/Marmaray. Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır! Lütfen yerel de ki;kamu ve yerel yöneticiler çok başarılı yönetilen bir süreçte sorumluluklarının daha da farkında olarak ve tehlikenin henüz geçmediğini unutmadan hükümetimizin titizliğine ayak uydurmaları gerekmektedir." diye yazdı. 

kulunk.jpg

2-176.jpg

İBB BEYAZ MASA'DAN METİN KÜLÜNK'E CEVAP

İBB Beyaz Masa, Metin Külünk'ün paylaşımının altına verdiği cevapta Marmaray'ın işletmesinin Ulaştırma Bakanlığı TCDD tarafından yapıldığını hatırlatarak "@Marmaraytcdd ile iletişime geçmenizi rica ederiz." ifadelerini kullandı.

ibb.jpg

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan Külünk'ün paylaşımını alıntılayarak Marmaray'ı TCDD'nin işlettiğini hatırlattı.

Özkan, "Kendinizi eleştirmeye başlamanız güzel...." şeklinde konuştu.

ibrahimozkan.jpg




Bunlar da İlginizi Çekebilir

Savcı Bey: Hanımın Borcu Var 10 Bin Lazım... Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, Bahçeli'ye ateş püskürdü MİGROS'un hırsızlıkla suçladığı işçi mektubu içinizi parçalayacak 'Çok yoksul bir işçiyim' Ankara Belediyesi'nden İ.Melih Gökçek'i uykusuz bırakacak sözler..