Ana Sayfa
01 Ocak 2020 ( 799 izlenme )
Reklamlar

AKP'li Ünal: İmamoğlu cumhurbaşkanı gibi konuşuyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik "Bugüne kadar İstanbul’un tek bir sorununu konuşmadı. Konuştuğu zaman Türkiye’yi konuşuyor, Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. Çünkü arkadaki akıl bu şekilde konumlandırmış" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Biz10 TV'de Adem Metan'ın gündeme dair soruları yanıtladı.

Burada İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştiren Ünal, “İmamoğlu bugüne kadar İstanbul’un tek bir sorununu konuşmadı. Konuştuğu zaman Türkiye’yi konuşuyor, Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. Çünkü arkadaki akıl bu şekilde konumlandırmış. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanları ve hizmetleriyle ilgilensin” dedi.

CHP’lilere sorulan bir anketin sonuçlarını da paylaşan Ünal, “CHP’nin en önemli aktörü kimdir? Cevaplarda ilk sırada Ekrem İmamoğlu, ikinci sırada Özgür Özel, üçüncü sırada Muharrem İnce, dördüncü sırada Kemal Kılıçdaroğlu ve beşinci sırada Engin Altan. Ekrem İmamoğlu’nun CHP’de yaşanan krizleri konuştuğunu göremezsiniz. İstanbul’un sorunlarını konuştuğunu göremezsiniz” diye konuştu.

Kaynak: Birgün

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP istifaları 'kan değişimi' olarak gösterecek 60 yıllık anlaşmamız var bir yere gitmiyoruz Dünya'nın kuzey manyetik kutbu, Sibirya'ya doğru çok hızlı bir şekilde kayıyor Fatma Tuncer uyardı: Artık muhafazakâr deyince...