Ana Sayfa
25 Temmuz 2022 ( 1277 izlenme )
Reklamlar

AKP'li vekil Arapça tabelalara sahip çıktı

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon’daki Arapça tabelalara ve Arap turistlerin sayısına tepki gösteren yurttaşlara, "Yılların emeği ile çıkmış tabloyu bir avuç ırkçıya vatan hainine yedirmeyiz" dedi.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Karadenizli yurttaşların Trabzon’daki Arapça tabelalara ve Arap turistlerin sayısına tepki göstermesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından video paylaşan Ayvazoğlu, Arapça tabelalar ve Arap turistlerin fazlalığına tepki gösteren yurttaşları hedef aldı.

"VATAN HAİNİ" İLAN ETTİ

Ayvazoğlu, “Arap turistleri hedef alan açıklamalar manidar olduğu kadar şüphelidir. Kim bu provokatörler” ifadelerini kullandı.

“Yılların emeği ile çıkmış bu tabloyu bir avuç ırkçıya vatan hainine yedirmeyiz” diyen Ayvazoğlu şunları söyledi:

“Arap coğrafyasından gelen turistlerin katkısı hepimizin malumu. Bu Türk turizminin geleceği ve gelir artırılması için önemli faktör. Doğu Karadeniz, Arap ülkelerinin vatandaşları için önemi oldukça fazla olan yeşillik yaylalarla doğal çekiciliği merkezi durumda. alt yapı yatırımları çok büyük emeklerle oluşturuldu. Meyvelerini toplamaya başladık. Özellikle Körfez ülkelerinden yüzbinlerce turistin tercihi oldu şehrimiz. Arap turistlerin özellikle tercih ettiği Cenevre ile yarışıyor Trabzon.

Her şey planladığı gibi gittiği ekonomik atmosferin canlandığı dönemde sosyal medya üzerinden püskürtülen Arap düşmanlığı Arap turistleri hedef alan açıklamalar manidar olduğu kadar şüphelidir. kim bu provokatörler? Açıkçası ben bunları bir ırkçıdan da ibaret diye düşünmüyorum. Bana daha çok ulusal ekonomimizi darbelere maksatlı operasyonel bir girişimin failleri gibi geliyor. Bana daha çok rakip ülkelerin turizm ajanları gibi geliyor. Yılların emeği ile çıkmış tabloyu bir avuç ırkçıya vatan hainine yedirmeyiz. Hadlerini bilsinler. O rahatsız olanların misafirlerimizi hedefe koyanların bu şehre yardımları var mı? Turizmde etnisite olur mu? Milliyeti olur mu? Efendim Arapça tabelalar varmış. Eee? Esnafımız nasıl anlaşıp satacak malları. Bodrum’da Antalya’da ağırlık müşteri kitlesi Almanca ne biliyim yahut İngilizce tabelalar üzerinde de rahatsız oluyor musunuz beyler. Bu hedef alınması karşılıksız kalmayacak.Herkes ayağını da denk alsın.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir zamanlar Erdoğan'ın en yakınındaki isimdi ateş püskürdü Cengiz ve Kalyon’un borçları 2042-2043’e erteledi. Kıyağın da böylesi. Yuh artık kim öle kim kala Ünlü ekonomist: Seçim bile kurtaramayacak İmamoğlu seçim çalışması yapan 17 bakana meydan okudu: Topunuz gelin