Ana Sayfa
18 Kasım 2021 ( 716 izlenme )
Reklamlar

AKP'li vekil koronadan hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AKP Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da haberin ardından Twitter’dan mesaj paylaşarak, “26’ncı ve 27’nci Dönem Kahramanmaraş Milletvekilimiz, ömrünü ilme, irfana ve millete hizmete adamış yol arkadaşımız Sayın İmran Kılıç Beyefendi’nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik paylaştığı mesajında da “Çok üzgünüz… Kahramanmaraş milletvekilimiz İmran Kılıç tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı. 

İmran Kılıç, yaklaşık 1 aydır Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs ve sonrasında oluşan hastalıklara ilişkin tedavi görüyordu.

İMRAN KILIÇ KİMDİR

1957 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve İmamHatip Lisesini aynı ilde bitirdi. Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisansını da aynı üniversitede tamamladı. Askerliğini yedek subay olarak İstanbul’da yaptı.

Birçok ilçe ve illerde, ilçe ve il müfütüsü olarak görev yaptı. İrşad ve idarecilik görevlerinin yanında, eğitim öğretim faaliyetlerini de sürdürdü, yurtdışı görevlerinde bulundu. Birçok gazete, dergi ve sitelerde yazı ve şiirleri yayınlandı. Radyo ve televizyonlarda programlar yaptı. Konferans ve panellere konuşmacı olarak katıldı. Evli ve üç çocuk babası olan Kılıç, Arapça biliyordu. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CNN Türk’ten vatandaşın Atatürk sözüne sansür! Meteoroloji'den birçok ile önemli uyarı! Sağanak ve kar yağışı geliyor Uluslararası Enerji Ajansı'ndan korkutan uyarı Sedat Peker, Süleyman Soylu'nun 'don' arşivini açtı