AKP'li vekil Metiner: Bir arkadaşım 7 bin liraya evden çalıştıracak eleman bulamıyor

628 izlenme 07 Kasım 2021
Reklamlar
AKP’li Mehmet Metiner’in canlı yayında “7 bin liraya evde çalışacak eleman bulamıyorlar” sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

AKP’li Mehmet Metiner dün akşam Habertürk'te "Enine Boyuna" programına konuk oldu. Metiner'in canlı yayındaki sözleri şok etkisi yarattı. 

Metiner yayında "Bir iş adamı arkadaşım mesaj göndermiş: 7 bin liraya kim talipse evde çalıştıracağım eleman arıyorum. Kaç zamandır bulamıyorum. Bugün Beylikdüzü'ndeyim. Erzurumlu bir dostumun, abimin mekanındaydım. Kamyon için şoför arıyoruz, bulamıyoruz, öbürü eleman arıyoruz bulamıyoruz. ifadelerini kullandı. 

İşsizliğin had safhada olduğunu söyleyen Metiner, "İnsanlar evde oturmayı kabul ediyorlar ama çalışmayı kabul etmiyorlar. Böyle bir insan gerçeğimiz var. Popülizm yapmaya gerek yok. İş beğenmiyor sonra Suriyeliler niye var diyor. Şuan Suriyeliler ekonomik çarkı büyük ölçüde döndüren insanlar." dedi.

"BİZ DE HİSSEDİYORUZ"

Daha sonra ise Metiner, "Biz de marketlere gidiyoruz biz de hissediyoruz. Türkiye’de bir hayat pahalılığı var." diyerek Türkiye'deki ekonomi sorununu kabul etti. 

Metiner'in sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Albayrak'ın toplantılara katılmadığı iddia edildi! Yeni kabinede yer almayacak mı? 'Oğluma Tayyip adını verdiğime pişmanım' Sedat Peker SADAT tweetlerini yeniden paylaştı.. Sedat Peker'den Hikmet Genç'e uyarı: Kimlerin kasetleri olduğunu açıkladı