Ana Sayfa
13 Ekim 2019 ( 1609 izlenme )
Reklamlar

AKP’li vekilden Cem Yılmaz’a: Salon soytarısı…

Sahne gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını duyurmuştu! AKP’li vekilden Cem Yılmaz’a: Salon soytarısı…


AKP Afyonkarahisar Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Ali Özkaya, “salon soytarısı” dediği Cem Yılmaz’a “Adam gibi çık PKK/PYD terör örgütüdür de ve onları kına” diye seslendi.
23 Haziran seçimleri öncesinde Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini belirtmesinin ardından AKP çevrelerinin hedefine aldığı Cem Yılmaz, bu kez de TSK’nın Suriye’de Fırat’ın doğusuna yaptığı harekat üzerinden hedefte.


Cem Yılmaz, 29 Ekim 2019 tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan gösterisinin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını duyurmuştu.

Bunun üzerine Cem Yılmaz’a AKP Afyonkarahisar Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Ali Özkaya’dan yanıt geldi. AKP’li Özkaya, sosyal medya hesabından Cem Yılmaz’a “Cem Yılmaz kimse senden para istemiyor. Adam gibi çık PKK/PYD terör örgütüdür de ve onları kına. Yoksa salon soytarılığı ile elde edeceğin geliri nerede istiyorsan orada harca” diye seslendi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 ili fırtına 3 ili dolu 10 ili sağanak vuracak Atatürk'ün vefatını Resmi Gazete böyle duyurmuştu. İnsanlık büyük evladını kaybetti Bunu dün söyliyen AKP'nin Başbakanı:"TAYYİP BEY MAALESEF ÇEKİLMEK ZORUNDA ÇÜNKÜ ?" Sedat Peker 7 Daha da Bomba Çıktı