Ana Sayfa
03 Eylül 2021 ( 1984 izlenme )
Reklamlar

AKP'li vekilden CHP'lilere skandal sözler....

AKP Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Rizeli bir  kadının suyunu taşıyan CHP’liler olduğunu öğrenince, abdest alacağı suyu döktüğünü iddia etti, CHP'lilerin taşıdığı su ile abdest alınmayacağını ima etti. CHP'liler bugün AKP'li Kavuncu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AKP Milletvekili Erol Kavuncu Çorum’da AKP üyesi bir kadının Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı 'terbiyesizliğe' destek çıkıp, CHP’lilerin taşıdığı suyla abdest alınmayacağını iddia etti.

AKP Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum ziyaretinde bir kadının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği selama 'terbiyesiz' şekilde karşılık vermesine, Rizeli bir kadının abdest alacağı suyu CHP’lilerin taşıdığını öğrenince dökmesini örnek gösterdi. Kavuncu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, AKP üyesi Münevver Arıcı’nın, Kılıçdaroğlu’na, “Çocuğuma dokunma, hadi yürü yürü” sözlerini paylaşan Rizeli bir kadının yaptığını iddia ettiği olayı örnek gösterdi.

Kavuncu, Kılıçdaroğlu’na Çorum’da yapılanı kendisine Rize’nin bir köyünde yaşanmış bir hikayeyi hatırlattığını belirterek; “Yer Rize, CHP’liler seçim çalışmalarında bir köye ziyarete giderler. Yaşlı bir teyzemiz sırtındaki bir su kabıyla evine su götürmektedir. Malum Karadeniz’de evler yamaçlarda kuruludur. İnip çıkmak zordu. CHP’liler kadıncağıza yardım edip suyu taşımak isterler. Teyzemiz itiraz etsede, suyunu taşırlar. Teyzenin evine tam varacakken, CHP’liler biz CHP’liyiz seçim çalışması için geldik der demez teyze, “ Evladım, baştan söyleseydiniz ya, ben o suyla abdest alacaktım tövbe, tövbe der ve suyu olduğu gibi döker” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:



SUÇ DUYRUSUNDA BULUNULDU

CHP Çorum İl Başkanlığı, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşım nedeniyle Kavuncu hakkında suç duyurusunda bulundu.

İYİ PARTİ DE DESTEK VERDİ

Adliye Sarayı önünde yapılan basın açıklamasına CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, parti yöneticilerinin yanı sıra, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da destek verdi.


CHP İl Başkanı Tahtasız, yaptığı açıklamada, Kavuncu’nun 5 gün önce Twitter hesabından partilerinin ismini kullanarak mesnetsiz ifadelerde bulunduğunu belirterek, bugüne kadar herhangi bir özür ifadesinde bulunmadığı gibi bu paylaşımı kaldırmadığını söyledi.

Tahtasız, toplumu ayrıştırıcı kin ve nefret tohumları ektiği iddiasıyla Kavuncu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.

"BİZ BİR ÇİFT MAVİ GÖZÜN IŞIĞINDA OLAN NAZIM'IN TARAFINDAYIZ"

CHP Üyesi Yusuf Suna skandalı şu sözlerle hem eleştirmiş ve hem de kamuoyuna duyurmuştu:

Ben İstanbul CHP'li olarak ben bir çorumlu olarak istanbul Esenyurt'tan sesleniyorum, Erol Kavuncu vekil olduğunu unutmuş din diyanet laflarına el atmış, Kavuncu vekilliği bırakmış nnsanların vicdani tarafına laf atmaya başlamış, Kavuncu vekilliği bırakmış ülkenin ana muhalefet genel başkanına laf söyleme ve mesnetsizce saldırmaya başlamış aslında şaşırmadık bu duruma, biz alışkınız dostlarım bu duruma Kubilay'ı katleden zihniyetten, alışkınız dostlarım İmam Hüseyini susuz bırakan zihniyetten biz alışkınız dostlarım İbrahim Kaypakkaya'yı katleden zihniyetten, biz akışkınız dostlarım Deniz'i, Mahir'i, Yusuf'u, Hüseyin'i katleden zihniyetten...

Bakmayın bizim sessiz duruşumuza bir Hünkarı Pir Hacı Bektaşı Veli tarafındayız, Kavuncu aslanı, sırtlana boğduran tarafta, biz Pir Sultanın yolundayız, Kavuncu düşünceyi asan Hızır Paşa tarafında, biz bir çift mavi gözün ışığında olan Nazım'ın tarafındayız, Kavuncu koktuğu için küçülen vicdanının tarafında, bir CHP li olarak yaptığı bütün yorumları misli ile iade ediyorum.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vatandaş sokak röportajında isyan etti: Verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan getirdi “Sezen Aksu’nun kafasına sıkacağım” dedi... İhaleyi kaptı Sedat Peker'in iddialarında yer alan AKP'li isim video yayınladı Taliban'ın Türkiye'ye karşı çirkin niyeti ortaya çıktı. Küstah video