Ana Sayfa
05 Kasım 2019 ( 208 izlenme )
Reklamlar

AKP’li vekilden skandal! ‘Harf devrimi’ ve Atatürk’ü hedef aldı…

AKP’li Orhan Atalay, harf devriminin “İslam’la bağı koparmak” için yapıldığını iddia ederek, “Bunun aynısını Stalin yaptı” ifadelerini kullandı.
AKP’den istifa ederek yeni parti hazırlıklarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen AKP’li vekil Orhan Atalay, İstanbul Maltepe’deki Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nde konuşma yapmış ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “diktatör” imasında bulunmuştu. Atalay, FETÖ yargılamalarında tahliye olan AKP’nin güçlü isimlerinin damatları üzerinden de partisine eleştirilerde bulunmuştu.

AKP’li vekil Orhan Atalay, Harf Devrimi’nin ilanının olduğu 1 Kasım günü de, Harf Devrimi’ni hedef almış, Mustafa Kemal Atatürk’ü de hakaret etmişti. Bunun üzerine Habertürk yazarı Fatih Altaylı da dünkü “Cehalet” başlıklı yazısında, Atalay için, “Gerçekten cehaletin bu kadarı için Türkiye’de profesör olmak lazım” diye yazmıştı.

AKP’li Orhan Atalay bugün sosyal medya hesabından yeni mesajlar yazarak Fatih Altaylı’ya yanıt verdi. Atalay mesajlarında Harf Devrimine ve Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretlerine devam etti..

Dikkat çeken bir diğer nokta ise, Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen, Erdoğan’a “diktatör” imasında bulunan AKP’li Orhan Atalay’ın mesajları, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı tarafından da paylaşıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Metin Lokumcu davasında yeni gelişme.. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Atatürk’ü hedef aldı: Artık kendi hikayemizi yazma zamanıdır Saray danışmanı Hülya Koçyiğit: Türkiye’de kadınların ulaştığı nokta memnuniyet verici 'İmamoğlu'na Karşı Konuş Yoksa...'