Ana Sayfa
16 Aralık 2022 ( 670 izlenme )
Reklamlar

AKP'lilerin hocasından Hülya Avşar'a şok benzetme. Son klibi olay olmuştu

Hülya Avşar son klibinde soyunarak kamera karşısına geçti. Hülya Avşar'ın klibine ilahiyatçı Ali Rıza Demircan "Azgın bir dişi" diyerek benzetme yaptı. Bu sözler üzerine manken Deniz Akkaya sert tepki gösterdi: Önce kendine destur çek...

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan bir kaç gün önce, porno açıklamasıyla gündeme gelmişti. "Türkiye'de her gün değil her saat değil her 1 dakikada 2 milyon tıklama yapılıyor. Bu tıklamaların en fazla yapıldığı illerin başında dindarlığıyla mütemayiz olan Konya gelmektedir" diyerek tepki çeken ilahiyatçı son şarkısının  klibinde  soyunan Hülya Avşar hakkında şoke eden bir yorumda bulundu.


İlahiyatçı Demircan, Hülya Avşar’ın klibiyle ilgili "Bir kadın anadan doğma kameralar önünde soyunur, milyonlara ulaşacak şekilde görüntü verirse, o kadınlığın bütün anlamını yitirmiş, azgın bir dişi demektir” dedi.

DENİZ AKKAYA ÇOK KIZDI

Manken Deniz Akkaya ise ilahiyatçının bu sözleriyle çılgına döndü. Ünlü manken paylaşımında "Ülkenin ahlakını sanatçılar üzerinden belirleme çabanız yersiz. Sen bir kadınla ilgili nasıl böyle konuşursun önce bir kendine destur çek" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Motorine ikinci büyük zam geldi Habertürk yazarı Nagehan Alçı: Göçmenler artık misafir değil, Türkiye’nin bir parçası... İBB yardımını alan vatandaştan duygulandıran teşekkür Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan EYT açıklaması