Ana Sayfa
24 Kasım 2021 ( 386 izlenme )
Reklamlar

AKP’lilerin yeğenlerinin lüks yaşamları. Vatandaşa ''Soğan Ekmek Yiyin'' tavsiyesi vermişlerdi. Nereden geliyor bu değirmenin suyu

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in “Belki soğan ekmek yiyeceğiz günlerce, aylarca, belki yiyeceğiz ama güvenliğimizden asla kimseye taviz vermeyeceğiz.” açıklamasında bulunmuştu. Benzer açıklamalarla gündeme gelen AKP’li siyasetçilerin yakınlarının lüks yaşamları sosyal medyada sık sık gündeme geliyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası düşük faiz politikalarında kararlı olduklarını açıkladı. Merkez Bankası’nın faiz indiriminin ardından dolar kuru yükselişini sürdürdü.


Dolar kuru dün gün boyunca Türk Lirası karşısında yükselişini artırarak sürdürdü. Güne 11,41 ile başlayan dolar 13,50 seviyelerini gördü. Dün en düşük 10,95, en yüksek 11,47 seviyelerini gören dolar kuru, günü 11,4061 seviyesinde kapatmıştı. Güne 12,82 ile başlayan Euro kuru da 15,20 lira ile rekor tazeledi.


Türk Lirasının her geçen gün değer kaybettiği ve ekonomik krizin artık tavan yaptığı günlerden geçiyoruz. Vatandaşın bir çözüm beklediği hükümet sözcüleri ise bu konuyla ilgili beklenmedik açıklamalarıyla gündeme geliyorlar.


AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığının 2022 yılı bütçe görüşmelerinde şöyle bir açıklama yapmıştı:



“Belki soğan ekmek yiyeceğiz günlerce, aylarca, belki yiyeceğiz ama güvenliğimizden asla kimseye taviz vermeyeceğiz. Buradan bütün dünyaya sesleniyorum, bu ülkede gözü olanın gözünü çıkarmak her birimizin boyunun borcudur.”

Soğan ekmek tartışması devan ederken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, muhalefete "müptezeller" şeklinde hitap ederek şu sert tweet'i atmıştı:


Oktay Saral'ın bu paylaşımından sonra sosyal medyada Saral'ın yeğenlerinin lüks hayatından kesitler yeniden gündem oldu. AKP Çocukları isimli hesabın paylaştığı fotoğraflardan bazıları şöyle:

Ünal Saral ve Mehmet Aziz Saral İstanbul'daki popüler gece kulübü ve restoranların sahibi.


Lüks otomobiller dikkat çekiyor...



Fiyatını tahmin edemeyeceğimiz bir motor yat.


Ünal Saral'ın gece hayatından bir paylaşım.

Ve Mehmet Aziz Saral'dan yine motor yatla yapılan bir paylaşım.



CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Muhalefeti tehdit eden ve hepimize hakaret eden Cumhurbaşkanı Danışmanı Oktay Saral'ın yeğenleri. Bu genç yaşta milyon dolarlık arabalar ve yatları helal parayla mı kazandılar? Reklamlarda vatan, millet, ezan, halk kuru soğan yesin; gerçekte yatlar, katlar, arabalar, villalar...” ifadelerini kullandı.


İşte Soğan ekmek tartışmalarının ardından yeniden gündeme gelen bu fotoğraflarla ilgili sosyal medya paylaşımlarından bazıları şöyle:















Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trump: Çok az ülkenin gördüğü türden yaptırımlar uygularız Her ampulü açtığında soyuluyorsun Türkiye.. A Haber’e bağlanan doktor: Atatürk’ü sevmek için sizden izin mi alacağım, terbiyesizler! Turhan Çömez korkunç bir skandalı daha ifşa etti