Ana Sayfa
07 Ekim 2019 ( 451 izlenme )
Reklamlar

'AKP nihai sonuca doğru gidiyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, partisinin kampında yaptığı ‘Fitne’ açıklamaları siyasetin gündemine oturdu. Konuya ilişkin CHP, İYİ Parti ve MHP’den açıklama geldi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampı kapanış konuşmasında “Fitnenin AKP’ye bayağı egemen olduğunu gördüm” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın söz konusu açıklamaları parti içindeki yeni oluşumlara yönelik hareketlilikten duyduğu rahatsızlık nedeniyle yaptığı yorumları yapıldı.

Cumhurbaşkanı’nın açıklamaları siyasetinde gündemine oturdu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “AKP nihai sonuca doğru gidiyor” dedi.

“SONU HÜSRAN OLUR”

Fox TV’de yer alan habere göre, konuya bir yorumda MHP’li Cemal Enginyurt’tan geldi. “Fitne fesat nerede yetişiyorsa oranın sonu hüsran olur” ifadelerini kullandı.

“Liyakatin olmadığı, mal mülk aşkının olduğu bir ortamda fitne tohumları her zaman yeşerir” diyerek Erdoğan’ın açıklamalarına göndermede bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise “Anlaşılan o cenahta durumlar son derece ciddi” şeklinde konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanal D'nin yeni sunucusundan bir bomba paylaşım daha; Herkesi kendisine aşık etti Sedat Peker'i Susturmak İçin Ne Teklif Edildi? Selçuk Geçer'den Muharrem İnce’ye: Tarihin çöplüğünde kaybolacak Sosyalistlerin tanınan ismi son yolculuğuna uğurlandı...