AKP'nin İstanbul'da yaptırdığı ankette kim kazanıyor Fatih Altay'lı açıkladı

3227 izlenme 08 Eylül 2023
Reklamlar
Gazeteci Fatih Altaylı, şahsi youtube hesabından yayınladığı bir videoda yerel seçimlerdeki en kritik il olan İstanbul için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı İstanbul seçimini kazanacak ismi açıkladı.

Şahsi youtube hesabından yayınladığı videoda Fatih Altaylı "AKP'nin yaptığı tüm ama tüm araştırmalarda Ekrem İmamoğlu önde çıkıyor" dedi.

Altaylı, "Her ne kadar troller ve bazı AKP'li yetkililer tersini söylese de AKP'nin yaptırdığı araştırmalarda bile İmamoğlu önde çıkıyor" açıklamasını yaptı.

Bugün seçim olsa kimse parmağını kıpırdatmasa, olduğu gibi, şu haliyle seçime gidilse Ekrem İmamoğlu'nun bu seçimi birkaç puan farkla alacağını söyleyen Altaylı, bunun AKP'nin yaptırdığı araştırmalarda ortaya çıktığını söyledi.

Fatih Altaylı, "AKP seçimi İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na kaybediyor" dedi.

fattt.jpg

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu "Kimden aldınız bu bilgiyi" diye sorunca gerçek ortaya çıktı İşte Erdoğan'ın CHP'ye Saldırma Sebebi! Ali Babacan Çarşamba günü partisini kuruyor! Partinin ismi belli oldu İmamoğlu, 70 bin dolarlık metrobüs parçasını tamir eden İETT'nin 2 ustasına 3 maaş ikramiye verilmesi için talimat verdi