Ana Sayfa
02 Ağustos 2021 ( 1504 izlenme )
Reklamlar

AKP, sosyal medyada tepki çeken 'yangın' paylaşımını sildi

Türkiye, birçok yangınla boğuşurken AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım tepkileri topladı.

Antalya'nın Manavgat ve Akseki ile Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz ile Milas ilçelerindeki orman yangını kontrol altına alınamadı.

Yangınlar yerleşim yerlerine yaklaşırken, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Türkiye'deki yangınlarla mücadeleye destek için 3 yangın söndürme uçağı gönderileceğini bildirdi.

Katar ise orman yangınlarında arama ve kurtarma faaliyetlerinde görev almak üzere Türkiye'ye ekip gönderdi.

SKANDAL PAYLAŞIM

AKP İstanbul İl Başkanlığı, resmi sosyal medya hesabından, Katar'ın Türkiye'ye arama ve kurtarma ekibi gönderdiğine ilişkin bir haberi alıntılayarak, "Katarlı itfaiyeciler Türkiye'de sınavsız yangın söndürecekmiş" dedi.

Paylaşımda söz konusu ifadeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da etiketlendi.

Söz konusu paylaşım sosyal medyada büyük tepki topladı.


'BECERİKSİZLER'

Cumhuriyet Halk Partisi, paylaşıma cevap olarak, "Ülke yandı, Ak Parti #Kataristan savunmasında. Yitip giden canlardan, kavrulan memleketimizden utanın, beceriksizler!" ifadelerini kullandı.


KISA SÜRE SONRA SİLİNDİ

AKP İstanbul İl Başkanlığı, kısa süre sonra paylaşımı sildi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bomba açıklamalar Einstein, "Arılar yok olursa insanlığın 4 yıl ömrü kalmıştır" demişti! İstanbul'dan ürküten haber AKP, kendi seçim sistemini kuruyor CHP ilk defa anket sonuçlarına göre birinci parti çıktı!