Ana Sayfa
23 Haziran 2021 ( 655 izlenme )
Reklamlar

Akşener'den Erdoğan'a: Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akeşener, "Oynadığın, garibana çöktüğün zaman Gayretullah'a dokunur. Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz. Kim nerede ne yapmışsa takipçisi olmazsam hepsini rezil etmezsem namerdim." dedi.

Meral Akşener'in açıklamaları şöyle oldu:

Sözlerimin başında yerli aşıda 3. faz testlerinin başlamasından memnuniyet duyduğumu belirtiyorum. ,

Erdoğan'ı uyarmak istiyorum, yerli aşıyı algı operasyonlarına kurban etme. Böyle önemli bir sürecin baltalanmasına müsaade etme. Bilim Kurulu, bilim insanları süreci olduğu gibi yürütsün. Milletimiz yerli aşıyı bekliyor, bunu da algı operasyonuna kurban edersen altında kalırsın.

Bu fevkalade muhafazakar arkadaşlar Dodik için hatıra pulu bastırdılar. Boşnak düşmanı Dodik'in namına pul bastırma peşinde. Bu sözde muhafazakarlığa bakar mısınız, yazıklar olsun size ve zihniyetinize. İnancımıza göre, o pullarda kullanılan mürekkep değil Müslüman kanıdır. O pulları imha edin.

Her şeyi iyi yaptıkları yalanını söylemeye devam ediyorlar. Nice yetenekli gençlerimiz iş bulamazken müdürlerine 11, danışmanlarına 5 maaş vermeye devam ediyorlar. Memleketin akarsularına HES projeleri ile çökmüş yandaşlarına tıkır tıkır para akıtmaya devam ediyorlar.

Milletine yabancılaşan, acılarını görmezden gelen bir iktidar ömrünü tamamlamış demektir. Bir de yalan söylüyorsa uzatmaları bile tamamlamış demektir. Ne Sayın Erdoğan ne arkadaşlarında utanma göremiyoruz. Hizmet siyaseti yaptıkları masalını anlatmaya devam ediyorlar. Gençler iş bulamazken 10 maaş vermeye devam ediyorlar.

Esnafımız, çiftçilerimiz iflasın eşiğindeyken yandaşlara tıkır tıkır ödemeye devam ediyorlar. Tankpaleti peşkeş çektikleri yetmiyormuş gibi MKE'yi özelleştirmeye hazırlanıyorlar. Ordumuzun mühimmatımızın önemli bölümünü üreten bu fabrikayı peşkeş çekmeye utanmıyorlar. Utanmıyorlar, çünkü milletimizin gerçekleri umurlarında bile değil. Birinci öncelik saray sefasının sürmesi.

ABD, Afganistan'dan çekiliyor ama aklı havalimanında kalıyor. İç politikada ABD'ye etmedik laf bırakmayan Sayın Erdoğan bu işe gönüllü oluyor. Buradan Sayın Erdoğan'ı aklını başına almaya davet ediyorum. Türk askeri orada asla muharip görev üstlenmedi.

Hiçbir güvenlik gerekçesi yokken, sen ABD Başkanı'na şirin gözükeceksin diye bu görevin izahı yoktur. Ayrıca para pul konuşmanın manası yoktur. ABD'li askerlerin canını kurtarmak için kendi askerlerini riske atma. Kınalı kuzuların ayağına taş değerse senden biliriz.

Cumhurbaşkanı olarak Erdoğan'ın öncelikli görevi Afganistan'daki havalimanın güvenliğini sağlamak değil milletin huzur ve refahını sağlamaktır.

Sayın Erdoğan etrafındaki kabiliyetsiz boş maaşlı danışmanlarına söyle: 27 yıllık siyasi hayatımda başıma gelmeyen kalmadı. Sizinkiler vız gelir tırıs gider. Aldıkları maaşın karşılamalarını söyle. Seni rezil ediyor. Sen bize kulak ver zarar görmezsin. Danışmanlarınla bu kafayla gidin askere tez alırsın tezkere.

Adana'da çiftçiler beni durdurdu. Soğan ve karpuz üreticileri ben ağızımı açmadan konuştular. Karpuz üreticisi kardeşimiz, ağladı. O canı yanan çiftçi çok feveran etti. Basına bu arkadaşın söylediklerini yayınlamayın dedik. Başına iş gelmesin diye perdelemeye çalıştık. Bitmişler, çökmüşler, o arkadaşımızı aHaber günlerce televizyondan vermiş.

Sayın Erdoğan fakirle oynama. Günahtır. Onları korkutma. Sen hakaret ediyorsun, tehdit ediyorsun, iftira ediyorsun. Birlikte yoluşalım. Sorun yok. O günlerden geçtin sen. Babalarımızın o gece eve yiyecek getiremediği bir neslin çocuklarıyız biz. Ne çabuk unuttun. Analarımızın sade suya tirit yapıp ekmek bandırdığı çocuklarız biz. Ne çabuk unuttun. Yazıktır günahtır. Yaptırma. Meral Akşener'e hakaret etmek İYİ Parti'ye iftira etmek için garibanı kullanma. Elinde çok büyük güçler var onu kullan. Yazıktır günahtır o kardeşimize yapma. Çoluğu çocuğu var yapma. Garibanla oynadığın, garibana çöktüğün zaman Gayretullah'a dokunur. Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz.

Sayın Türkkan'ın çiftliği üzerinden gagalanıyoruz. Sayın Türkkan'ın açıklamaları var onlara girmeyeceğim. Kim nerede ne yapmışsa takipçisi olmazsam hepsini rezil etmezsem namerdim. Yıkıldı mı kardeşim hepsi. Yıkıldı tamam.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gezi Parkı davasında Osman Kavala’ya tahliye kararı Mansur Yavaş 'İnternete sızmış görüntüleri var' dedi, ifşa etti! AKP ve MHP engellemeye çalışmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun şarkılı yanıtı AKP'yi çok kızdıracak Sedat Peker'in ifşa ettiği masanın yeni fotoğrafları ortaya çıktı: Soylu'nun babası da orada!