Ana Sayfa
26 Temmuz 2023 ( 1089 izlenme )
Reklamlar

Akşener'den o müezzine sert sözler: Ben buradayım, yiyorsa gelsin

Eskişehir'de İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, bir müezzin tarafından darp edildi. İYİ Parti lideri Meral Akşener Toptaş'ı evinde ziyaret etti. Müezzinlerin örnek insan olması gerektiğini belirten Akşener, "Şimdi benim vergimden ona giden beş kuruş vardıysa haram zıkkım olsun inşallah. Ben buradayım. Yiyorsa gelsin. Yani cesareti varsa, yüreği yetiyorsa, yüreği yiyorsa gelsin bir konuşalım." ifadelerini kullandı.

Akşener'den o müezzine sert sözler: Ben buradayım, yiyorsa gelsin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir'de bir kişi tarafından darbedilen partisinin Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'a evinde ziyarette bulundu.

SALDIRAN MÜEZZİNE SERT SÖZLER

Akşener, saldıran kişinin ilçedeki bir camide görevli müezzin olduğunu belirterek, herkese örnek olması gereken, toplumda yol gösterici olan bir din görevlisinin, siyasi parti ilçe başkanına saldırıda bulunmasının kötü bir şey olduğunu söyledi.

AA202307263177358131773577IYI_PARTI_GENEL_BASKANI_AKSENER_ESKISEHIRDE_DARBEDILEN_ILCE_BASKANINI_ZIYARET_ETTI

Akşener, şunları kaydetti:

"İmamlar yol göstericidirler. İslam dinini öğretmekle, anlatmakla, uygulamakla ve aynı tutumlar içerisinde, yani kendi şahıslarında onu yaşamakla yükümlüdürler. Benim, sizin, hepinizin de vergisiyle maaş alan devlet memurlarıdır. Şimdi benim vergimden ona giden beş kuruş vardıysa haram zıkkım olsun inşallah. Ben buradayım. Yiyorsa gelsin. Yani cesareti varsa, yüreği yetiyorsa, yüreği yiyorsa gelsin bir konuşalım."

AA202307263177358131773579IYI_PARTI_GENEL_BASKANI_AKSENER_ESKISEHIRDE_DARBEDILEN_ILCE_BASKANINI_ZIYARET_ETTI

Bu arada, Toptaş'a saldıran müezzin hakkında müftülük tarafından idari soruşturma başlatılarak açığa alındığı öğrenildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a ‘hesaplaşma’ çağrısı: İhanet neyse gözümün içine baka baka söyleyecek İktidar gemisinden rıhtıma ilk inen Nagehan Alçı'ya Akit’ten sert cevap: Sen ne nankörmüşsün be kadın Prof. Dr. Naci Görür, Yalova açıklarında meydana gelen depremi yorumladı Akit TV sunucusu:Toplanıp gazetenin önüne el bombası atalım