Ana Sayfa
19 Eylül 2021 ( 297 izlenme )
Reklamlar

Ali Babacan'dan iktidara fahiş fiyat tepkisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan “Merkez Bankası’nın 130 milyar dolar dövizini gizli saklı, damatla beraber satıp tükettikten sonra döviz krizi çıksın. Fiyatlar artsın. Ondan sonra kameraları çevir, kuru soğan depolarını göster. Olacak iş mi?” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Samsun’un Çarşamba ilçesinde patates ve soğan satıcılarını ziyaret etti.

Babacan, burada, “Merkez Bankası’nın 130 milyar dolar dövizini gizli saklı, damatla beraber satıp tükettikten sonra döviz krizi çıksın. Fiyatlar artsın. Ondan sonra kameraları çevir, kuru soğan depolarını göster. Olacak iş mi?” diye konuştu.

Babacan ile esnaf arasında şu diyalog yaşandı:

“Babacan: İki yıldır patates soğan gündemde. Fiyat bir iniyor, bir çıkıyor. Bazen hükûmet hedef alıyor. Sizin de kuru soğan deponuz var mı?

Esnaf: Çöpe döktük, çok rezillik var

Babacan: Beceremiyorlar, yönetemiyorlar. Döviz kurunun kontrolünü ellerinden kaçırıp her defasında bir suçlu arıyorlar. Bazen hal esnafı suçlu oluyor bazen kuru soğan deposu bazen pazarcı esnafı

“BİZİ DE ARADA TERÖRİST YAPTILAR”

Esnaf: Bizi de arada terörist yaptılar. Zoruma gitti o laf. Bir sorun var ortada ve çözemiyorlar

Babacan: Merkez Bankası’nın 130 milyar dolar dövizini gizli saklı, damatla beraber satıp tükettikten sonra döviz krizi çıksın. Fiyatlar artsın. Ondan sonra kameraları çevir, A haber kameralarını kuru soğan depolarını göster. Olacak iş mi?

Esnaf: Artık herkes biliyor artık neyin ne olduğunu."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu ve Ekibine 13 Yıl Hapis İstemi! İlber Ortaylı fena yakalandı. A haber’de başka Halk TV’de başka konuştu Sedat Peker videosundan sonra Süleyman Özışık ilk kez konuştu: Bakan Soylu'ya isyan ediyorum Faiz kararının ardından ekonomistlerin hepsi ağız birliği etmişçesine başımıza örülen çorabı açıkladı