Ana Sayfa
07 Temmuz 2021 ( 3163 izlenme )
Reklamlar

Ankara kulislerinde bomba gibi patlayan iddia. Saadet Partisi Cumhur İttifakı'na katılıyor, Karamollaoğlu çekiliyor

AKP’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Ahsen Melek Kocatürk sosyal medyada yaptığı paylaşımda Saadet Partisi ve Temel Karamollaoğlu ile ilgili gündem yaratacak iddialarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Oğuzhan Asiltürk’ün yaptığı görüşmenin ardından Cumhur İttifakı’na katılıp katılmayacağı sorusu ile gündemde olan Saadet Partisi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Ahsen Melek Kocatürk Twitter’da yaptığı paylaşımda, “%99.9 Saadet partisi Cumhur ittifakına katılıyor. Sn. Temel Karamollaoğlu kendi isteği ile Genel Başkanlıktan çekiliyor. (Bu birleşmenin mimarını da çok severim, saygı duyarım, selam olsun.) Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.” dedi.


Bu iddia Ankara kulislerinde bomba etkisi yaparken, Saadet kaynakları ise Yeniçağ’a konuştu.

Saadet Partisi yönetiminde yer alan deneyimli siyasetçi yaptığı açıklamada, “Böyle bir gazeteciyi tanımıyoruz. Yanıt vermeye bile değmez. Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu görevinin başındadır. Bu tür iddialar malum çevrelerden yayılıyor. Çok önemsiz bir şey bu tarz şeyler kadının kendi reklamı için de olabilir” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kadıköy'de laf atma kavgası. Benim amcam AKP milletvekili, sizi bitiririm Naci Görür duyurdu: Dünyanın en tehlikeli fayı... Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Akşener BTP'yi ziyaret etti: Masaya o teklifi getireceğim