Araç sahiplerine kötü haber!

735 izlenme 14 Aralık 2020
Reklamlar
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 17 kuruş zam geldi. Söz konusu fiyat artışı pompaya yansıyacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, benzine 17 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam, pompa fiyatlarına yansıyacak.

BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

Zammın ardından İstabul'da 7 liradan satılan benzinin litresi 7,17 liraya çıkacak. Benzinin litresi Ankara'da 7,11'den 7,28 liraya, İzmir'de ise 7,12'den 7,29 liraya yükselecek.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, benzine 17 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam, pompa fiyatlarına yansıyacak.BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?Zammın ardından İstabul'da 7 liradan satılan benzinin litresi 7,17 liraya çıkacak. Benzinin litresi Ankara'da 7,11'den 7,28 liraya, İzmir'de ise 7,12'den 7,29 liraya yükselecek.
 
AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Benzine 17 kuruş zam

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Binali Yıldırım kayboldu Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak mı geliyor? Canan Kaftancıoğlu'ndan İmamoğlu için destek çağrısı Bunu yapan ev sahibi yandı Ünlü sanatçı Kadir İnanır apar topar hastaneye kaldırıldı! Felç kalma riski var