Ana Sayfa
03 Mart 2021 ( 1211 izlenme )
Reklamlar

Ayaklarını bağlayıp çuvala koyup dereye atmışlar!

Tekirdağ'daki Malkara ilçesinde ayaklarından bağlanarak çuvala konulup dereye atılan köpeğin ölü bedenine ulaşıldı. Kimliği belirsiz kişilerce yapılan bu vahşetle karşılaşan vatandaşlar 'Sizin hiç vicdanınız yok mu' diyerek canilere seslendi.

Vahşetin böylesi: Ayaklarını bağlayıp çuvala koyup dereye atmışlar!

Hacıevhat Mahallesi Boyacı Çeşme mevkisinde gezintiye çıkan Vural Balal, Volkan Akgül ve Tuğra Akpınar, dere içinde ağzı bağlı çuval olduğunu fark etti. Çuvaldan çıkan köpek kuyruğunu gören 3 genç, durumu Malkara Belediyesi veteriner ekiplerine bildirdi. Gelen ekipler, dere yatağından çıkarttıkları çuvalı açtıklarında ayakları bağlı ölü köpek ile karşılaştı. Ekipler, köpeği, gömdü.

'ALLAHTAN KORKUYORSANIZ HAYVANLARI RAHAT BIRAKIN'

sokakkopeginiayaklarinibaglayipkoyduklaricuvalladereyeatarakoldurduler_9457_dhaphoto5

Olay yerine gelen hayvanseverler duruma tepki gösterdi. Ümran Yoran, "Bu hayvanlardan ne istiyorsunuz? Size bu hayvanlar ne yapıyor? Bu hayvanları neden öldürüyorsunuz? Bırakın hayvanları serbest gezsinler. Onların da yaşam hakları var. Artık biz bunları hayvan hakları savunucuları, dernekler, federasyonlar olarak anlatmaktan bıktık. Bazıları anlamak istemiyor. Bu insanlar neden böyle yapıyor; çok üzüldüm. Ömrümü bunların yoluna harcadım. Harcamaya da devam edeceğim. Bunların peşini bırakmayacağız. Bu hayvan bacakları, bağlanarak atılmış. Bu kasti yapılan bir olaydır. Şu anda sözün bittiği yerdeyiz. Dün akşam yine bir ihbar üzerine bacaklarını kırdıkları 2 adet yavru köpek aldık. Hamile hayvanları, yavruları atıyorlar, tekmeliyorlar. Hayvanları çuvallara doldurup ağzını bağlayıp atıyorlar. Bunları lütfen yapmayın, çok günah. Eğer birazcık Allah sevgisi, Allah korkusu varsa bunların da bir can olduğunu düşünün. Hayvanları rahat bırakın" dedi.

'SİZLERİN HİÇ Mİ VİCDANINIZ YOK?'

Köpeği çuval içinde bulan gençlerden Vural Balal (15), arkadaşları ile ders çalışmaya gittiklerini belirterek, çuvalın içinde köpeği bulduklarını söyledi. Balal, "Bizler de duyarlı bir vatandaş olarak böyle olayları görmek istemiyoruz. Çok yazık, üzgünüz. Allah'tan da mı korkmuyorsunuz? Bizler bu olayı şiddetle kınıyoruz. Bu canım hayvanlardan ne istiyorsunuz da ayaklarını bağlayıp atıyorsunuz. İnsanda biraz vicdan olur. Sizlerde hiç mi vicdan yok?" diye tepki gösterdi.

sokakkopeginiayaklarinibaglayipkoyduklaricuvalladereyeatarakoldurduler_9457_dhaphoto4

sokakkopeginiayaklarinibaglayipkoyduklaricuvalladereyeatarakoldurduler_9457_dhaphoto2

sokakkopeginiayaklarinibaglayipkoyduklaricuvalladereyeatarakoldurduler_9457_dhaphoto1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan siyasi hayatı boyunca böyle bir istek duymamıştır. Yaşlı adamın isteği dakikalarca alkışlandı Cumhurbaşkanlığı normalleşme planını yayınladı Fatih Altaylı'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: "Operasyon olabilir" Endişelendiren korona verisi