Bahçeli: AK Parti hükümetinin muhteşem hizmetleri

927 izlenme 01 Haziran 2021
Reklamlar
Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e beddua eden imama tepki gösterirken, AKP’nin “muhteşem hizmetlerinin” bu fiillerle karalandığını savundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalara bulundu.

Ayasofya’da Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e beddua eden eski imam Mustafa Demirkan’a tepki gösteren Bahçeli, dikkat çeken ifadeler kullandı.

"YAPILAN MUHTEŞEM HİZMETLERİ..."

Bu tarz fiillerin AKP hükümetinin “muhteşem hizmetlerini” karaladığını dile getiren Bahçeli, şöyle konuştu:

"İktidarın muhterem eserleri gölgelenmemelidir. Her güzel ve memnuniyet verici gelişmelerin yaşandığı dönemde suyu bulandıran, Müslüman kisvesi altında yapanların amacı provokasyondur. Gizli FETÖ'cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir. Herkes uyanık olmak zorundadır. Tarihi şahsiyetlerimizi kötülemeye hiç kimse cüret etmemelidir.

İnanç sahiplerini üzmek, özellikle de bugünkü Ak Parti hükümetini töhmet altında bırakmak. Yapılan muhteşem hizmetleri söz ve fiillerle karalamak. Temiz bir mizacın, ihlaslı bir kalbin sonucu değildir, herkes uyanık olmak zorundadır."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'in hedefindeydi: AKP'li Korkmaz Karaca, Sezgin Baran Korkmaz için çocuklara teşekkür ettiriyor Kendisinden yardım isteyen kadına geçersiz 20 lira uzattı. Parayı verdikten sonra kahkaha atarak güldü Benzin ve motorine dev zam yolda. Bu zam araçları otoparka çektirir Milletin parasıyla, ‘Barış Pınarı Harekatı Gecesi’nde eğlence düzenlediler, ‘dansöz’ oynattılar!