Ana Sayfa
15 Mart 2020 ( 1410 izlenme )
Reklamlar

Bakan Koca'dan flaş koronavirüs açıklaması! Vaka sayısı arttı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada Türkiye'deki koronavirüs vaka sayısının arttığını açıkladı. Bakan Koca açıklamasında "Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki iki kişiye tanı konmuştur. Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika'dan gelmiş üç vakamız var. Durum üzücü ama tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir" dedi.

Bakan Koca bu açıklamanın ardından bir açıklama daha yaparak "Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir." ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İbn Haldun'un çöken imparatorluk ve vergiler sözü gündem oldu. ABD eski Başkanı Reagan hatırlatmıştı ASELSAN'dan 'satış' iddialarına yalanlama: Hiçbir gerçeklik payı taşımıyor Canlı yayında ağlaya ağlaya ''Pişmanım'' dedi Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Esenyurt'ta 2 kişinin öldürüldüğü tekel dükkanındaki silahlı kavgaya ilişkin yayın yasağı getirdi.