BAKAN VE VEKİLLER EL ÖPME YARIŞINDA!

325 izlenme 20 Aralık 2019
Reklamlar
Suriye merkezli Haznevi Tarikatı'nın düzenlediği bir programa katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün, tarikat liderinin elini öptüğü görüntüler ortaya çıktı. Bakan Gül, görüntüleri, "Milletvekili dahi değilken seçim çalışmalarında yapmış olduğumuz, Peygamber Efendimiz'in Kutlu Doğum programına katıldığımız bir programdı" diyerek açıkladı.

Sosyal medyada gündeme gelen görüntülerde, konuşmasını tamamlayan tarikat liderinin, kürsüden inerek Bakan Gül'ün yanına gittiği görülüyor. Söz konusu görüntülerde Gül'ün tarikat liderinin elini öpmek için öne doğru eğildiği görülürken, Bakan Gül ile tarikat lideri bir anlığına kamera açısının dışında kalıyor. Videonun devamında ise ikilinin samimi bir şekilde ayaküstü sohbet ettiği görülüyor.

Görüntüler ise sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Söz konusu görüntüleri, Antep Şahinbey Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Hasan Şencan gündeme getirdi.

Kişisel Twitter hesabından videoyu paylaşan Şencan, “Haznevi Tarikatı sözde lideri konuşma yapıyor ve kürsüden inerken bu ülkenin adalet Bakanı, milletvekilleri el öpüyor. Yazıklar olsun size. Gaziantep’i üs yapan bu gerici tarikat yeni bir FETÖ yapılanmasına zemin mi hazırlıyor? Tarikatlara sırtınızı yaslamaktan vazgeçin” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan yeni ittifakın sinyalini verdi. Bayram öncesi gündeme bomba gibi düşecek iddia İsmail Saymaz Anket sonuçlarını tek tek tüm detaylarıyla açıkladı T.ERDOĞAN TORUNUNA BAKIN NE DEDİ VE EN BÜYÜK ŞEREFSİZLİK ! (Sabahattin Önkibar-Alternatif) Pes! THK İçin 4 Milyon Dolar Bulunamamış