Ana Sayfa
08 Ağustos 2022 ( 1836 izlenme )
Reklamlar

Barış Yarkadaş Mehmet Ali Çebi tartışması büyüyor. Bu kez Barış Yarkadaş cevap verdi: Fırıldak Kubi’yi de geçtin

Gazeteci Barış Yarkadaş, "HDP sever" diyen Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye "Fırıldak Kubi'yi de geçtin" diyerek cevap verdi.

Barış Yarkadaş, görüşmelerle gelen sözlerle hedef alan Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

Yarkadaş, kullanıcı yıl CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılan, bu yıl da Memleket Partisi'nden kullanımdan bağımsız Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağını söylemişti.

Yarkadaş, Mehmet Ali Çelebi'nin eski tweetlerini sildiğini paylaşmasına Çelebi, "Senin yalanlarını ispatlayıp Barış Efendi'yi... Özür dileyeceksin. Delilleri ve canlılarıyla rezil olacaksın gerçek bozuntusu.." sözleriyle tepki gösterdi.

"FIRILDAK KUBİ'Yİ DE GEÇTİN"

Çelebi'nin tweetini alıntılayan Yarkadaş "Fırıldak Kubi'yi de geçmişn… Gezmediğin kapı. İçine yaşamanın rezil olayı bana saldırarak örtemezsin. Sana bu cevabımı 20.30'da TV100'de'de ekran. Ekran açık. Gel katıl programa ve Berkin tweetini neden gözlerini gözlerime bakarak anlatıyor.." paylaşımını yaptı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamdan Asker ve Polislere Ağır Sözler! Aşının Mucidi Tarih Verdi! Ancak O Zaman... Elektrik faturası çarpacak, yeni zam yolda Ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson uyardı. 40 bin kilometre hızla dünyaya yaklaşıyor!