Ana Sayfa
27 Haziran 2023 ( 627 izlenme )
Reklamlar

Bayram öncesi tüm asgari ücretliye 50 bin TL

Kurban Bayramı öncesinde asgari ücretli kişilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında asgari ücretlilere 50 bin TL verecek. Başvurular internet veya mobil şubeden yapılabilir.

Kurban Bayramı öncesinde Halkbank'tan asgari ücretli çalışanlara ve Halkbank müşterisi olmak isteyenlere özel olarak hazırlanmış olan ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları belli oldu. Bankadan bu kredinin oranının %1,89 olarak uygulanacağı duyuruldu. Avantajlı kredi maliyeti ile asgari ücretliye geri ödemeyi çok daha kolay ve avantajlı hale getiriyor. Başvurular internet veya mobil şubeden yapılabilir.

50 BİN TL LİMİT BELİRLENDİ

Halkbank’ın sağlamış olduğu özel ihtiyaç kredisi kampanyası incelendiğinde asgari ücretliler bu bankaya başvuru yaparak ihtiyaç kredisi alabilecekler. Halkbank da bu müşterilere özel olarak aylık %1,89 oranlı faiz ile ihtiyaç kredisi sağlıyor. Asgari ücretli çalışanların kullanacakları ihtiyaç kredileri için süre maksimum 36 aya kadar vade ile sağlanabiliyor. Bu durumda da 50 bin TL limit belirtildi. 50 bin TL'yi geçen ve 100 bin TL'yi aşmayan ihtiyaç kredilerinde ise en fazla 24 aya kadar vade yapılabiliyor. 100 bin TL'yi aşan kredi limitlerinde ise maksimum 12 ay kadar vade imkanı uygulanabiliyor.

AYLIK TAKSİT TUTARI 2 BİN 77 TL

Halk Bankası tarafından asgari ücretli olarak çalışan kişilere 36 aylık vade seçeneği ile 50.000 TL ihtiyaç kredisi sağlandığında kredi hesaplama işlemi aylık %1,89 faiz ile gerçekleşiyor. Çekilen bu 50.000 TL’lik kredi için 36 ay vade seçeneği üzerinden hesaplandığında aylık taksit tutarının 2.077 TL olduğu görülüyor.

Ümit GÜLÇİÇEK/ KAMU SON HABER

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kuva-yi Milliye ile Hamas'ı bir tuttu. Murat Bardakçı’dan şoke eden sözler Savcı Sayan'ın Dolar Yorumu Alay Konusu Oldu! CHP’li Tuncay Özkan bombayı patlattı: ''Erdoğan 3 günde kendisini yalanladı'' Fırtına ve yağmur geliyor!