Ana Sayfa
19 Ekim 2021 ( 804 izlenme )
Reklamlar

BBP'de büyük şok. Cumhur İttifakı'nda kriz yaratacak sözler

Büyük Birlik Partisi Ereğli ilçe teşkilatı usulsüz kongre nedeniyle kapatıldığı öğrenildi. BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, isim vermeden Cumhur İttifakı'nı hedef aldı...

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Büyük Birlik Partisi usulsüz kongre nedeniyle genel merkez tarafından kapatıldı.

Demokrat Gazetesi’ne konuşan BBP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Turgut Günay, Partisinin Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nda usulsüz kongre yapıldığını söyleyen Günay, “Büyük Birlik Partisi Zonguldak Ereğli İlçe Başkanlığının 26 Eylül 2021 tarihinde İl Başkanlığının ve BBP Genel Merkezimizin yetkili organlarına haber vermeksizin tüzüğe aykırı olarak delege seçimi bile yapılmadan tamamen usulsüz bir şekilde ilçe kongresi yapılmıştır” diye konuştu.

KARADENİZ EREĞLİ TEŞKİLATI RESMEN KAPATILDI

Partinin Genel Merkezi’nde 10 Ekim’de gerçekleştirilen MKYK toplantısında alınan kararla, Turabi Çelik başkanlığındaki Ereğli teşkilatının kapıldığını anlatan Turgut Günay, "Büyük Birlik Partisi Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığının bilgisi ve kontrolü dışında yapılmış olan bu kongrenin neticesinde BBP Genel Merkezi tarafından Zonguldak İl Başkanlığının belirleyeceği bir isme yeniden bir atama yapılıncaya kadar 10 Ekim 2021 tarihinde MKYK kararı ile Zonguldak Ereğli İlçe Teşkilatı kapatılmıştır” ifadelerini kullandı.

BBP'Lİ BAŞKANINDAN CUMHUR İTTİFAKI'NDA KRİZ YARATACAK SÖZLER

Öte yandan genel merkez tarafından kapatıldığı söylenen BBP Ereğli İlçe Başkanlığını yapan Turabi Çelik, isim vermeden Cumhur İttifakı'nı ve Zonguldak İl Başkanını hedef aldı. "Birilerinin, başka bir siyasi partinin ülkedeki olumsuzlarına ortak olacak bir durumumuz yok. Biz siyasetimizi Büyük Birlik Partisi’ne göre yapıyoruz." diyen Çelik, “Kapatıldığına dair bize bir bilgi ulaşmadı. Bize böyle bir tebligat ulaşırsa biz zaten gereğini kamuoyu ile paylaşacağız. Teşkilat olarak gereğini yapacağız. Cumhur İttifakı’na ilişkin söylediğim sözler iddia edilebilir. Biz, Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyız. Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları, birilerinin yanlışına ortak olma günahına girmez. Biz, doğru bildiğimizi, Muhsin başkanımızın çizdiği yolda hareket ediyoruz. Yani, Büyük Birlik Partisi’nin kendine has politikası vardır." dedi. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kızını Cinsel İlişkiye Zorlamış! Gaffar Okkan’ı canlı yayında Ece Üner böyle anlattı. Sosyal medya HÜDA PAR yorumunu patlattı Süleyman Soylu: Tarihin en büyük göç dalgasıyla karşı karşıyayız Bir cinci hoca rezaleti daha