Belediye Başkanı 5 metresi var iddiasına güzel güzel cevap verirken son kelimesiyle ortalığı yaktı

1365 izlenme 04 Kasım 2021
Reklamlar
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in katıldığı radyo programında Kod-29'dan işten çıkarılan bir kadınla ilgili kullandığı ifadeler tepki topladı.

Adana'da yayın yapan Radyo Deva'da canlı yayına çıkan Çetin söz konusu işçiye, "Sen tutup benim gibi bir adamın namusuna laf söyleyemezsin. Beş tane metresi var falan filan... Başını mı tuttun, nereden biliyorsun?" şeklinde sözler sarf etti. 

"ONU SAVUNAN ADAMIN RUH SAĞLIĞI ONDAN DA BOZUK"

Çetin sunucunun "Bu konuyu kapatalım" uyarısına rağmen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Edebiyle gitsin istifasını versin ayrılsın dedim. Yoksa ben bunları gerekçe gösterip işten ayıracam dedim. Onu savunan adamın ruh sağlığı ondan da bozuk. İstifa etmediği gibi milletvekilini, bilmemkimi aratıyor. Dedim kardeşim beni aramayın bu konuyla ilgili. 

Velhasıl Kod-29'a tamamen uyan bir şey, işten ayırdık. Ortalığa düştüler. Söylemedik, dolaşmadık yer bırakmıyor. Halen bana düşmanlık yapıyor, yazıyor. Elinden geleni ardına koyma. Sabaha kadar yaz. Mahkemelerde hesaplaşacağız."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li Menemen Belediyesi AKP'ye geçti. Başkan yazı tura ile belli oldu! Ali Babacan Süleyman Soylu'ya öyle bir yanıt verdi ki... Alkışlar koptu! MHP’den çocuk istismarı ile ilgili tartışma yaratacak sözler: Şahıs tarafından işlenmiş bir suç 'Bilal Erdoğan ABD'deki evini zararına sattı'