Ana Sayfa
08 Şubat 2020 ( 1228 izlenme )
Reklamlar

"Ben mesihim" diyen Hasan mezarcı ezber bozdu

2000'li yılların başında kendisini “Mesih” ilan eden eski Refah Partisi milletvekili Hasan Mezarcı, sosyal medya hesabından ezber bozan bir paylaşımda bulundu.

2000'li yılların başında kendisini “Mesih” ilan eden eski Refah Partisi milletvekili Hasan Mezarcı, sosyal medya hesabından ezber bozan bir paylaşımda bulundu. Hasan Mezarcı, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Allah için sav aşmayın; Allah için barışın, sevişin!" ifadelerini kullandı.

Hasan Mezarcı, "Yahudilerin Allah'ı, Yahudi olmayan bütün milletlere düşman! Hristiyanların Allah'ı, islammüslüman düşmanı! Müslümanların Allah'ı, yahudi ve hristiyan düşmanı! Diğer dinler de öyle! Bu nasıl bir Allah, nasıl bir din öğretisi? Allah için savaşmayın; Allah için barışın, sevişin!" derken, söz konusu paylaşıma çok sayıda yorumun yapıldığı görüldü.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Balıkesirli Turhan Çömez'in paylaşımı İsmail Kahraman'ı evinden çıkartmayacak AKP'li eski Bakan'dan AKP yöneticilerine: Bari çocukları askerlik yapmamış olanlar sussun Suriyeliler Kahramanmaraş'ta yine ayaklandı. Çöp konteynerlerini ateşe verdiler AKP'nin Büyük HDP Planı Belli Oldu!