Ana Sayfa
28 Mart 2022 ( 3903 izlenme )
Reklamlar

Benzin fiyatına şaka gibi indirim. 2 kuruş indirim vatandaşı kızdırdı

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından büyük akaryakıt şirketleri benzine 2 kuruşluk indirim yaptı. Araç sahipleri şaka gibi indirime tepki göstererek "Mazot 24, benzin ise 20 TL'ye dayandı. Deponun üst tarafı paslandı. Depoyu ful yapmak içi dolu cüzdan istiyor" dediler.

Milli Gazete'nin haberine göre, zamların ardı arkası kesilmeyen akaryakıt fiyatlarında gece yarısı şaka gibi indirim yapıldı. Son olarak 21 Mart'ta benzin fiyatına 1 lira 11 kuruş zam yapılmıştı. Motorin fiyatına ise 1 lira 37 kuruşluk zam gelmişti. Motorin fiyatı bu zamların ardından 24 TL'ye dayanmıştı.

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre büyük akaryakıt dağıtım şirketleri, dün gece benzine 2 kuruş indirim uyguladı. İndirimin ardından benzinin litresi (il il değişiklik gösterebilir) 19 TL 92 kuruştan 19 TL 90 kuruşa indi.

İstanbul'da benzin litre fiyatı ise ortalama 19 lira 78 kuruştan satılırken, Ankara'da 19 lira 88 kuruş, İzmir'de 19 lira 90 kuruştan satılıyor.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rus basını “Fırtına beklentisi” dedi ve ekledi: "Hasta adam" Yeşilçam'ın 78 yaşındaki yıldızı Tecavüzcü Coşkun'dan hüzünlü mesaj geldi Erdoğan'dan CHP'lilere Yardım Yasağı Talimatı! Erdoğan'dan yeni bir ek vergi müjdesi. Bu vergiler bu zamlar senin şerefine emmoğlu...