Ana Sayfa
19 Ocak 2022 ( 1249 izlenme )
Reklamlar

Benzine gelecek zam oranı sızdırıldı

Motorinin litre fiyatı bugün yapılan 52 kuruşluk zamla 14 TL’yi geçti. Akaryakıt sektörü kaynakları, benzinin litre fiyatına da 4045 kuruş arasında zam gelebileceğini söyledi.

Milli Gazete'nin haberine göre, akaryakıt fiyatları yeni bir zam ile karşı karşıya. Benzin fiyatı gelecek son zamla beraber 14 TL'yi geçmiş olacak. 

Akaryakıt fiyatlarına ardı arkası kesilmeyen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Dün, EPGİS tarafından yapılan açıklamaya göre, motorinin litre fiyatına bugünden itibaren 52 kuruş zam yapıldı. Motorin fiyatı gelen zamla beraber 14 TL’yi geçmiş oldu.

Sürücüler akaryakıt fiyatlarına gelen zamlara tepki gösterirken bir zam beklentisi daha oluştu. Akaryakıt sektörü kaynakları, benzinin litre fiyatına 4045 kuruş arasında zam gelebileceğini söyledi. Brent petrol fiyatı ise 88 dolar seviyesinde hareket ediyor.

Benzin fiyatı son olarak 8 Ocak tarihinde 63 kuruş daha zamlanmıştı. İstanbul’da hali hazırda benzin fiyatı 13,58 Ankara’da 13,68 TL İzmir’de 13,68 TL Bursa’da 13,62 TL’den satılıyor.

Akaryakıt fiyatları illere göre değişkenlik gösteriyor. Benzin fiyatları istasyonların kampanyalarına göre kuruş farklılık gösterebiliyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeni Akit’in haber müdürü Murat Alan'dan koronayla savaşan sağlıkçılara skandal sözler. Yer yerinden oynadı Doğalgazı kesen İran’ın uçaklarından alınması gereken para alınamıyor. Ali Kıdık büyük skandalı ortaya çıkardı Türkiye birincisi, ikincisi ve üçüncüsü bakın nasıl elendi İşte Korona'da Umre Gerçekleri!