Ana Sayfa
20 Ağustos 2022 ( 800 izlenme )
Reklamlar

Benzine zam geliyor

Motorin fiyatında iki gün üst üste yapılan zamların ardından benzin fiyatına da zam yolu göründü. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre benzin pazartesi gece yarısından sonra 81 kuruş zamlanacak.

Milli Gazete'nin haberine göre, motorin fiyatına, geçtiğimiz hafta yapılan 1 TL 26 ve 79 kuruşluk zamların Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK), devreye girerek iptal edilmesinin ardından 0,76 ve 1,07 TL'lik zamlar gelmişti.

Brent petrolde yaşanan düşüşe rağmen motorin fiyatlarına yapılan zamların ardından benzin ve motorin fiyatındaki fark 5 TL'yi aşmıştı.

Motorin fiyatının ardından benzine de zam yolu göründü. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre Salı günü benzinin litresine 81 kuruş zam bekleniyor. Zammın ardından benzinin litresi 21 TL'yi aşacak.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"İBB Başkanı olarak kabullenemiyorum, isyan ediyorum" TRT'den sonra ikinci Osman Öcalan skandalı... 'Saray'dan gelen kişi ile birlikte...' Athena Gökhan'dan Erdoğan'a 'deprem' yanıtı Doğu Perinçek’ten Erdoğan'ı kızdıracak paylaşım. Hayal kırıklığı