Beyaz TV canlı yayınında skandal sözler! Tahir Sarıkaya'dan vatandaşlara hakaret

1909 izlenme 11 Nisan 2020
Reklamlar
Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, sokağa çıkma yasağının 22:00'de ilan edilmesinin ardından market ve fırınlara giden vatandaşlara "Bayat ekmek yeseniz ölür müydünüz? Bizi rezil ettiniz" diyerek hakaret etti.

İçişleri Bakanlığı, 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta pazar akşamı 24:00'a kadar sokağa çıkma yasağı ilan etmişti.

Ancak duyuru 22:00'de yapıldığı için evlerinde yiyecek içecek olmayan vatandaşlar fırın ve marketlere hücum etmişti. 

BEYAZ TV'DE VATANDAŞA AĞIR SÖZLER

Beyaz TV'de yayınlanan 'Uyan Türkiyem' adlı programı sunan Tahir Sarıkaya, canlı yayında vatandaşlara çok ağır hakaretlerde bulundu.

Evinde ekmek olmadığı için fırınlara koşan vatandaşları hedef alan Sarıkaya, "Bayat ekmek yeseniz ölür müydünüz!" şeklinde sitem etti.

Sarıkaya, sözlerine şöyle devam etti:

'BİZİ REZİL ETTİNİZ'

"Dün kıyameti kopardınız ne oldu, elinize geçti? O kadar sağlık çalışanına, Sağlık Bakanı'na yaptığınız değdi mi arkadaşlar? Kola almasanız ölür müsünüz? O krakerlerden, çikolatalardan almasanız ölür müsünüz? Ekmeği bayat yeseniz ne olur? Bizim ülkemizi rezil etmeye hakkınız yok."

'AÇ GÖZÜNÜZÜ DOYURUN'

"Sonra da 'siyasi iktidar suçlu.' İktidar kararı gece 10'da değil farklı saatte alsaydı, manzara değişecek miydi? Aç gözünüzü doyurun. Özür diliyorum, bunu yapanlara diyorum. Yoksa medeni bir şekilde evinde oturanlara lafım yok."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emniyet'teki büyük tasfiyede düğmeye basıldı: 54 üst düzey isim görevden alınacak Ensar Vakfı Çocuklara 'Ahlak' Eğitimi Verecek! Dolar 12 ye gidiyor ORC Araştırma'nın patronundan çarpıcı tespit: AK Parti'nin oy kaybı 10 puanın üzerinde