Ana Sayfa
24 Nisan 2021 ( 562 izlenme )
Reklamlar

Bilim Kurulu Üyesi istifa etti. Ortalığı karıştıran iddia

Korona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap’ın bilim kurulu üyeliğinden istifa ettiği iddia edildi. Edinilen bilgilere göre Azap, Ekim ayından bu yana da Bilim Kurulu toplantılara katılmıyor ve iletişim kanallarındaki tartışmalara da dahil olmuyordu.
 
Birgün’de yer alan habere göre, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji öğretim üyesi Prof. Dr. Alpay Azap’ın "Halen yürütmekte olduğu Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanlığı faaliyetlerine daha fazla zaman ayırabilmek amacıyla" Bilim Kurulu üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

Bilim Kurulu resmi bir devlet görevlendirmesiyle oluşturulmadığı için Azap'ın istifası, kuruldan ayrılma bilgisini Sağlık Bakanı'na bildirmesi ve kurulun iletişim kanallarından ayrılmasıyla gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre Azap, Ekim ayından bu yana da Bilim Kurulu toplantılara katılmıyor ve iletişim kanallarındaki tartışmalara da dahil olmuyordu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında kürsüye çıkan kadın feryat etti CHP'li Bülent Tezcan’dan MHP’li Semih Yalçın’a cevap Ahmet Hakan’a bir haller oluyor. Mansur Yavaş için Erdoğan’ı kıskandıracak sözler AKP'de istifa krizi! 15 isim Gelecek Partisi'ne geçti