Bir anda belirdi İstanbul İzmir hattını aydınlattı. Gece gündüze dönüştü. Anbean kaydedildi

1238 izlenme 28 Şubat 2021
Reklamlar
İstanbul’da birkaç saniyeliğine gökyüzünü aydınlatan ışık süzmesi heyecanlandırdı. Vatandaşlar yaşananları göktaşı meteor düşmesi olarak değerlendirirken o anlar anbean kameralara kaydedildi.

Türkiye’nin özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki illerin yanı sıra Ankara, Kayseri, Tokat’ın ardından son olarak Türkiye’nin batı hattında gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlattığı belirtilen ışık hüzmesi heyecanlandırdı.

İstanbul’da görüldüğü belirtilen göktaşı düşmesinin videosu sosyal medyada paylaşıldı.

Öte yandan İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi illerde göktaşı düştüğü rapor edildiği kaydedildi.

Sakarya, İzmir, Balıkesir gibi illerden de görülen meteorun bir yere düşüp düşmediği ya da hava parçalanıp parçalanmadığı henüz bilinmiyor.


“ÇOK ŞOV GÖRMEMİZ MÜMKÜN”

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, daha önce yaptığı açıklamalarda meteor yağmurundan korkmamamız gerektiğini ve bu olayların da daha yeni başladığını ifade etmişti. Prof. Dr. Bektaş, "Meteor yağmurlarının bile takvimi var. Kuzey yarım kürede özellikle Türkiye’nin de içinde bulunduğu bölgede bu meteor yağmurlarının daha çok şov şeklinde görmek mümkün." demişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eğitimli ile eğitimsizin savaşı bu. Doktorlar için yaptığı yorum muhabiri bile bayıltacaktı Seçimden sonra ilk zam. Benzinin fiyatı artıyor İYİ Parti’den çok sert Lütfü Türkkan açıklaması Gökçek'in HDP'li dediği İSPARK çalışanı AKP’li çıktı!