Ana Sayfa
14 Aralık 2021 ( 2451 izlenme )
Reklamlar

Birçok şeyi önceden haber veren hesap paylaştı. Merkez Bankası'nın alacağı faiz kararını bugünden açıkladı

Kritik gelişmeleri önceden açıklaması ile bilinen 'Ankara Kuşu' adlı hesap, bu sefer Merkez Bankası'nın 16 Aralık Perşembe günü gerçekleştireceği PPK toplantısında alacağı faiz kararını açıkladı.

Dövizde yaşanan hızlı yükselişle alt üst olan piyasaların gözü 16 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısından çıkacak faiz kararında. 

Merkez Bankası'nın 4'üncü müdahalesine rağmen Türk Lirası döviz karşısında direnemiyor. Dolar tarihi rekorunu 14,75'e, Euro ise 16,47'ye taşıdı.

Öte yandan yüksek enflasyon sonucu ardı arkası kesilmeyen zamlar vatandaşı isyan ettiriyor. Halk ekmek kuyrukları günden güne uzarken, vatandaşın yaşam mücadelesi daha zor bir hal alıyor.

Yaşanan ekonomik çıkmaza yön verecek PPK kararına sayılı günler kala yaşanacak kritik gelişmeleri önceden açıklamasıyla bilinen Ankara Kuşu isimli hesaptan bomba bir iddia geldi. Ankara Kuşu Merkez Bankası'nın bu sefer faiz artırımına gideceğini öne sürdü.

Ankara Kuşu adlı hesap paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Çok tehlikelisiniz başkanım çoook Öpücük atan yüz Şahap Kavcioglu. Faizi arttıracaklarmış bu arada"

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkeş'in oğlundan Devlet Bahçeli'ye şok suçlamalar... Kılıçdaroğlu'ndan CHP'ye "çok yakında" müjdesi 80 yaşında, Cumhurbaşkanı’na hakaretten karakola götürüldü... İfadesini okuyunca çok şaşıracaksınız Türkiye son 24 saatte vaka artış hızında dünyada 4. sıraya yükseldi